Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rk_Julia

nie wiem co robic...

Polecane posty

wczoraj bylam z narzeczonym i jego rodzicami na zakupach po rozne pierdolki na slub, jego mama takiego wstydu narobila,byla beszczekna dla ekspedietki nie mila i dla syna...juz duzo taki przypadkow bylo..no i moj narzeczony pierwszy ja przeprosil juz mama dosc takiego zachowania,... ona robi chaje a on ja przeprasza za wszystko i jeszcze pozniej mowi ze ja rozumie ....

Gość eee widzę maminsynka
masz przerąbane laska w przyszłosci teściówka będzie robiła zongi Tobie, a twój facet bedzie kazał Ci ją przepraszać za to że robi Ci awantury

Gość maturks4
To dlaczego godzisz się wejść w taką prostacką rodzinę? Synek wychowany przez chamską mamusię, będzie taki sam

ojej nie słuchaj tych czarnych scenariuszy będziecie mieszkać osobno, nie musicie często odwiedzać rodziców myslę, że jak od razu powiesz mężowi co myślisz, ustalicie jakieś granice wpływów jego matki - będzie ok to, że szanuje swoją mame to dobrze, będzie też szanował Ciebie i Wasze dzieci będą miały dobry przykład

Gość podpowiadacz
Gdyby nie to, że moja córka jest już rok po ślubie, to bym pomyślała, że to ona pisze... Jej wtedy przyszła teściowa też się tak zachowywała podczas wspólnych zakupów.