Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ldokewf

wkurza mnie obojetnosc ludzi

Polecane posty

Gość moje pieniadze, moja decyzja
na co je przeznacze. I wcale nie musza to byc chore dzieci. Szczerze powiem, ze cudze dzieci i ich problemy mnie nie interesuja. Nic na to nie poradze.

Gość znam to uczucie
autorko, a zobacz sobie ile jest wielkich, ogólnopolskich fundacji na rzecz chorych dzieci. co chwila w tv widzę jakieś ogłoszenie zachęcające do wysłania sms-a albo w gazecie, aby przesłać pieniądze. fundacje dla zwierząt mają bardzo mały budżet i głównie opierają się na pracy wolontariuszy. zwierzęta są skazane na nas, człowiek zawsze sobie poradzi, dlatego wolę przelać kasę właśnie na nie!

Gość ciupaciupajs
mowa o ogolnopolskich fundacjach - ale sa ludzie z dziecmi, ktorzy maja wlasne fundacje i zbieraja pieniadze na ich wyleczenie . Juz sie nikt nie zastanawia kto pomoze dziecku ktore nie moze funkcjonowac normalnie albo jego zycie jest zagrozone. Male bezbronne dziecko. Lepiej za to na psy kase wyslac. spoko robcie co chcecie i badzcie obojetne na dzieci ktore oczekuja pomocy. Mi tez sie niedobrze robi od tych reklam itp. Bo sa dzieci ktorym juz zaden pieniadz nie pomoze normalnie funkcjonowac nigdy. I jakbym miala w takim wypadku pomoc pomoglabym ludziom starszym np. Ale pomagam dziewczynce ktora ma 4 latka i zdiagnozowany autyzm. Dziecko robi juz duze postepy a rodzice chodza w obdartych dresach bo kazdy pieniadz oddaja na leczenie jej. Ale dzieki temu ma baaardzooo duze szanse wygrac z ta choroba i zyc normalnie !!!! a skoro jestescie takie obojetne to dlaczego nie pomozecie swoim ukochanym zwierzetom zamiast temu kubie ktory jest ciezko chory ( smiertelnie ) o ktorym tak glosno na forum ???? ehhhh baby baby

Gość vdsdvsv
a ja sie zgdze z autorka. znieczulica jest okropna wsorod ludzi. nie mieszkam w pl ale powiem wam ze tutaj dla psa ludzie sa bardziej wyrozumiali niz dla malych dzieci. ogolnie to widac ze ludzkosc " schodzi na psy". wystarczy teraz poczytac jak mlode kobiety i matki rzucaja miesem na inne.