Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ldokewf

wkurza mnie obojetnosc ludzi

Polecane posty

Gość ldokewf

na allegro widze mase aukcji , ktore pomagaja chorym zwierzętom ale na dzieci , ktore potrzebuja pomocy juz niewiele a nawet w niektorych przypadkach zero pomocy. Czy sa granice pomiedzy zwierzeciem a czlowiekiem - DZIECKIEM???

Gość martva kiciu
szkoda ze ciebie mamusia nie wyskrobala bo takie k.... jak ty nie powinny istniec na tym swiecie

Gość martva kiciu
widocznie ciebie mamusia WYSRALA zamiast dac ci zwyczajnie zycie :)

Gość martva kiciu
mam nadzieje ze kiedys ty bedziesz potrzebowala pomocy a jej nie uzyskasz bo w koncu masz mamusie maciore - a zwierzeta same sobie nie poradza:) zobaczysz ze tak bedzie...

Gość a mnie wkurw. reklama w radio
żeby przekazac jeden procent podatdku na TOZ i nie byc obojętnym na los cierpiacych glodnych zwierząt, i slucham tej reklamy i widze jak babuleńka wygrzebuje ze śmietnika kawalek precla i zajada ze smakiem. Moze powstaną fundację 1% dla emerytów ktorzy cale lata ciezko pracowali a teraz oplaca czynsz, rachunki, wykupią leki (i to nie wszystkie bo na wszystkie ich nie stać widze w aptekach jak to sie oddyba- pani magister juz mnie tak bardzo nie boli to mzoe tego nie daj pani teraz) a potem się żywią w śmietnikach bo nie ma na chleb!

Gość msiusiusj
martva kiciu skonczysz pod drzewkiem przyklepana lopata jak te wszystkie martve kicie :) sama jestes gownem nic nie wartym a jak ci sie zyc nie chce do tego to zrob cos dla spoleczenstwa by sie stalo lepszym - skoncz z tym.....

Gość msiusiusj
widze jednak ze za bardzo sie boisz :)

Gość zwierzeta
zwierzeta sa lepsze od martvej kici bo potrafia okazywac przyjazn z ludzmi a ona jest faktycznie zwyklym gownem ktore wysrala maciora

Gość zwierzeta
w dodatku pewnie jest brzydka zakompleksiona istotka ktora szuka pocieszenia we wlasnym gniewie i kompleksie normalna jest prosta jak linijka- od zwyczajna żmijka - nic specjalnego i nadzwyczajnego wiec nie ma co sie dziwic jej zachowaniom

Gość zwierzeta
i tak juz zdychasz:) nic cie ciekawszego nei czeka

Gość dajcie jej spokój
Ona i tak jest wystarczajaco nieszczęśliwa, ludzie ktozy nie wiedza co to milość, przyjaźń innego czlowieka są czesto zgorzkniali i nieszczęśliwi. Zazwyczaj na wlasne życzenie bo żeby miec przyjaciól samemu trzeba być przyjacielem. Dziewczyna wyraźnie jest samotna, smutna i w zwiazku z tym rozgoryczona z mentalnością odtrąconego starca. Żal mi jej i tyle. Kicia chcesz? Przekaże Ci mój 1% podatku, kupisz sobie tabliczkę czekolady podniosą ci się endorfiny wyjdziesz do ludzi i moze spotkasz jakiś przyjaciół? ;)

Gość moim zdaniem chlopiec
dasjcie spokoj noxelii po co karmicie tego trolla? ona sie tym zywi, ze pisze o bachorach itp a wy sie bulwersujacie wy ja olewacie = w temacie jest spokoj

Gość zwierzeta
ja od razu zyletke kupie:)))) nie trzeba 1% procent bo to przewyższy cene a warta wiekszej nie jest :))))

Matka w większości przypadków wiedziała, że urodzi chore dziecko. Sama je skazała na życie upośledzonego, więc niech sama na nie płaci. Aborcja od czegoś w końcu jest. A zwierzęta same się nie obronią, zwierzaki są wdzięczne i kochanie. Nigdy nie pomogłabym dziecku, jeśli mogłabym pomóc zwierzęciu.

Gość dajcie jej spokój
wiekszosc zwierzat powinna sie bronić sama1 A nie broni się bo ludzie z nich zrobili dupy dzwonce i przestali pilnowac ich rozmnażania. Topienie szczeniat jest niby nie humanitarne natomiast 50 psów w jednej klatce ktoe sie zagryzaja nawzajem, robią pod siebie, są walki o jedzenie to jet cacy i humanitarne i my placimy duze pieniadze zeby cos takiego zwanego schroniskiem utrzymywac. To jest pomyłka. Jeśli zwierząt jest za dużo to się je odstrzela, ew usypia jeśli już mamy sie tak cackać a nie wykonywanie operacji za kilkadziesiat tysiecy dla psa ktory bedzie jezdzil o wozku kiedy setka zdrowych psów pada z glodu! Chore rozumowanie.

Gość dajcie jej spokój
Czemu w stanach nie ma problemów z bezdomnymi psami? Są schroniska do ktorych trafiają zwierzęta jeśli dlugo nikt się po nie nie zglasza to sie je usypia, chore, slabsze szczeniaki też sie usypia, zwierzęta są dopilnowane a nie pozostawione na pastwę losu same sobie i robi się to tanszym kosztem. Nadliczbowe sztuki się po prostu likwiduje w humanitarny sposób. Ale nam do tego daleko oj daleko my jak zwykle dzialamy z dupy strony i leczymy jedno a innym pozwalamy zdychać z glodu bo już na nich pieniedzy nie ma. Ja znam rozwiazanie. Usypiamy wszystkie zwierzaki po ktore nikt się nie zglosil i nakladamy OBOWIAZEK sterylizacji zwierząt, mogą sie rozmnażać tylko w zarejestrowanych hodowlach. Obowiazek, kary dla wlascicieli za niedopilnowanie i bedzie po problemie. Liczba bezdomnych zwierząt spadnie do zera jak ludzie bedą wiedzieli jak o nie dbać bo panstwo bedzie tego wymagac, a na razie panstwo się cacka i podatnicy utrzymują tabuny psów i kotów tylko dlatego ze inni ludzie są nieodpowiedzialni!

Gość zwierzeta
matka w wiekszosci przypadkow wiedziala ze urodzi dziecko chore >? CO ZA BZDURY :) Widac ze dzieci jeszcze nie macie i jakies gowniary tu siedza. A co bys powiedziala gdybys urodzila dziecko zdrowe i po 2 latach od narodzin sie okazalo ze ma autyzm i trzeba leczyc ciezkimi kosztami i rehabilitowac ?????? Moja znajoma tak miala i ma. Nie wszystkich stac na to by uzdrowic dziecko- wiec o czym ty mowisz ??? stad takie aukcje . By pomoc byc normalnym dziecku ktore ma szanse

Gość fdssf
Zwierzęta są zawsze w gorszej sytuacji niż ludzie, w świecie który urobiliśmy (okaleczyliśmy) wg własnego gustu. Nie chroni ich też prawo, tak jak nas. Trzeba być gównem i mieć w mózgu cuchnące poumysłowe pomyje żeby tego nie rozumieć i zazdrościć że ktoś chce pomagać zwierzętom.

Gość co za idiotka do kwadratu
czy wy tępe szmaty już kompletnie nie rozumiecie słowa "zazdrościć"????????

Gość zwierzeta
gdybysmy sobie ich nie zadomowili to by dalej byly skazane na swoj wlasny los:) By siebie wpierdzielaly wzajemnie i by o zycie walczyly:) tym sie roznimy od zwierzat ze jestesmy od nich madrzejsi i wlasnymi potomkami zajmujemy sie do konca zycia a nie do pewnego momentu. A jak ktos jest tępy i nie rozumie roznicy pomiedzy kotem a dzieckiem to jzu nie moja wina. ZEBY JEDNA Z D|RUGA NIE MIALA CHOREGO DZIECKA I O POMOC NIE MUSIALA SIE PROSIC- szczegolnie ta wyzej:)))

Gość dajcie jej spokój
Zgadzams ie ze powinniśmy wziac za nie odpowiedzialnosc bo to my stworzylismy z nich nasze pluszaczki, pupilki. Z istot które powinny żyć na wolności i same zadbac o swoje pożywienie, same się leczyć! Ale pomagajmy w madry sposób a nie wywalajac kasę w bloto i pozwalając im cierpieć.

"żeby przekazac jeden procent podatdku na TOZ i nie byc obojętnym na los cierpiacych glodnych zwierząt, i slucham tej reklamy i widze jak babuleńka wygrzebuje ze śmietnika kawalek precla i zajada ze smakiem. Moze powstaną fundację 1% dla emerytów ktorzy cale lata ciezko pracowali a teraz oplaca czynsz, rachunki, wykupią leki (i to nie wszystkie bo na wszystkie ich nie stać widze w aptekach jak to sie oddyba- pani magister juz mnie tak bardzo nie boli to mzoe tego nie daj pani teraz) a potem się żywią w śmietnikach bo nie ma na chleb!" Ja osobiście wszędzie widzę nachalne reklamy pt. "pomóż chorym dzieciom". Zwierzętami czy ludźmi starszymi nikt się w tym kraju nie interesuje. 1% zawsze przekazuję na schroniska dla zwierząt. Pomocom dzieciom niech się zajmują ci, którzy namawiają do ich rodzenia, osoby bezdzietne uważają za wadliwe genetycznie, do diabła wysyłają kobiety typu M. Czubaszek. Niech pochwalą się, co robią dla tych dzieci. Tylko że zawsze okazuje się, że są mocni tylko w gębie. Emerytów mi żal, ale w końcu mają dzieci, które mogą im podać przysłowiową szklankę wody na starość. Najlepszy argument dzietnych mający zachęcić innych do rodzenia ;) Zwierzęta są skazane tylko na siebie.

Gość szabva
Podpisuje sie pod tym co napisala delilah__. W 100%.