Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala_tygrysicaaa

Jak przekonac rodzine do Araba?

Polecane posty

Gość mala_tygrysicaaa

Poznalismy sie w Holandii, gdzie oboje przyjechalismy za lepszym zyciem. Na poczatku traktowalam go jako kolege, ale teraz juz wiem, dlaczego Arabscy faceci nie uznaja praktycznie przyjazni kobiety z mezczyzna po 2miesiacach zaprosil mnie do restauracji, a po nastepnych 3 jestesmy para, co sie wiaza z klopotami. Moja rodzina nie chce go widziec nawet na oczy, a jego bardzo mnie polubila. Macie pomysly jak przekonac moich starszych? Ja mam 19 lat, a on 23.

Gość mala_tygrysicaaa
widze tez nie macie pomyslu :( :o

Gość sgsgsgslloeoe9eefmws.f
wez go rzuc arabusy to zjeby

Gość szlachetna Gośka
wyrzuć starych z serca i idż za arabem. a tak serio-głupia jesteś!

Gość mala_tygrysicaaa
nie chce zrywac :o

Gość kornelka004
młoda i głupia Tak jakby normalnych mężczyzn na świecie nie bylo.. Po kilku randkach pewnie Ci juz powiedział ze jesteś najpiękniejśza na swiecie że nigdy wcześniej nie spotkał takiej piękności że nigdy nie czuł się tak zakochany, pewnie czule do Ciebie mówi kocham Ty sie bzykasz znim bo mu wierzysz on ci zrobi dziecko,namówi do zmiany wiary na islam ,ślub a później łzy,łzy łzy łzy morze łez

Gość mala_tygrysicaaa
gdyby nie ojciec to z matką byśmy sobie poradzili, bym namówiła jego kolegów by porządnie dogodzili jej i po sprawie ale nie moge znalezc Araba geja by ojcu dogodzil

Gość maturks4
Mało to przykładów, jak nasze głupie dziewuchy potem cierpią i usiłują uciekać z tych muzułmańskich krajów? Ani trochę mi ich nie żal - jak jej chłop wpierdzieli, teściowa i pierwsza żona dołoży, to może zmądrzeje

Gość 34343443434
ja bym sie ciebie wyzekł jako ojciec ,wychowujesz taką przez 18 lat a ona sie szlaja z brudasami-kurwa miec dziecko płci zenskiej to teraz ryzyko

ehhh zwiewaj a nie się zastanawiaj! i ciesz się że masz normalną rodzinę! może nie jest jeszcze dla Ciebie za późno...

Gość mala_tygrysicaaa
lubie sie pierdolic a oni sa w tym super