Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość parabolkaaa

3 miesiące aby schudnąć i poprawić kondycję włosów i skóry

Polecane posty

Gość parabolkaaa

witam , może od początku... przez długi czas brałam hormony po których moja waga wrosła o 7kg... ciesze się ze tylko 6 kg bo znam co przytyli po 15 kg przy hormonach.. niestety włosy też mi się zniszczyły musiałam obciąć aż do Lini brody.. już od 2 tyg nie biorę żadnych leków...więc czas aby o siebie zadbać... i tak w czerwcu mam 2 śluby i o to czas by poczuć się lepiej szczuplej i promienniej...nie żeby się ukrawać czy zakrywać fałdki pod suknią...o nie!!!!! bo chcę ubrać moja sukienkę rozmiar 36.. ma wzrostu 158cm ważę 58-9kg chciałabym ciągnąc wagę 50kg ale zadowoli mnie już52-3kg od wczoraj już wprowadziłam kilka zmian, śniadanie duże pożywne, 2 śniadanie owoc, obiad średniej ilości (w tym obowiązkowo warzywa) jak najmniej tłuszczu. podwieczorek warzywa z obiadu. kolacja mała porcja. np kromka chleba z jajkiem gotowanym i ogórkiem kiszonym. najpóźniej do 20.30 (chode spać mięzy 23-24.00) i w ciągu dnia dużo płynów....najwięcej piję po kolacji na wieczór ok 4 szkl. płynów. co do ruchu fizycznego: spacery z dziećmi 30 min wyjścia do sklepu na pieszo 20min, cwiczenia wieczorne 30 min. i 50 brzuszków dziennie... co o włosów i skóry..bardzo bym prosiłą o rady jak zadbać by poprawić kondycję.

Gość parabolkaaa

Do włosów i do skóry proponuję kosmetyki Himalaya :) Nie zawierają chemii, są na bazie naturalnej, nie podrażniają. Mi po schudnięciu bardzo wypadały włosy. Po Himalayi przestały. Tak samo twarz - skóra była spękana, szarawa. Po zastosowani kremu i płynu do twarzy wszystko wróciło do normy. Oczywiście jadłam eż dużo owoców no i witaminy. Kurczę, wiem, że to wygląda jak reklama, ale nią nie jest :) Znalazłam tu ogłoszenie o salonie kosmetycznym z kosmetykami Himalaya i naprawdę z serca polecam :)