Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adiiiiioss

Jak zostawić dziewczynę

Polecane posty

Gość Adiiiiioss

mam trudną sytuację z dziewczyną nie kocham jej jesteśmy razem od roku pół roku temu mieliśmy wypadek. Jełop wyjechał nam z bocznej ulicy ja prowadziłem i niestety ona jechała jako pasażer i oberwała najmocniej. No i teraz jest nie do końca sprawna i chyba juz nie b edzie, ale ja jej nie kocham i chce ją zostawić, ale nie wiem jak to zrobić może jakieś porady ? nie chce żeby sie załamała.

Gość Adiiiiioss
dlaczego ja jej nie kocham a nie mam siły opiekować sie kaleką chce sie pobawić i żyć.

to ty jestes kaleką ale umysłową !!! jak była sprawna to ja kochałeś debilu?? idx mi stąd bo nie chce mi sie gadać z takim debilem

Gość Adiiiiioss
sama jesteś prowo ja tu czekam na porady rzeczowe jak ni emasz nic do powiedzenia pustakku to nic lepiej nie pisz.

Gość Adiiiiioss
no właśnie już przed chciałem sie rozstać, ale nie zdąrzyłem jej tego powiedzieć. :(

dlaczego pustak??? bo po wypaku dopiero zrozumial ze nie kocha swojej dziewczyny :O wiec jest tępym pustakiem :O i huj mu w ryj :O

Gość szlachetna Gośka
powiedz jej prawdę. i tak będzie cierpieć.

Gość Adiiiiioss
Lookrecja już wcześniej mieliśmy sie rozstać, ale nie zdąrzyłem jej powiedzieć.

Gość Adiiiiioss
Sram mordom. Provokejszyn

Gość Adiiiiioss
ale ten wypadek to nie moja wina ! ona będzie miała odszkodowanie z PZU dosyć spore zresztą ja też, ale ona rente dostanie a ja chyba nie to będzie miała z czego sie utrzymać, ale jej nie kocham boję się że jak jej powiem to coś sobie zrobi !

Gość szlachetna Gośka
Martva Kicia szkoda, ze nie zdechles w tym wypadku... ....bez przesady - takie życie , nie wszyscy są dość silni. Facet zdaje sobie sprawe , że jest świnią .

Gość powiedz jej to co tu nam
No to powiedz jej to co nam tu piszesz. Nie będzie to miłe niestety, ale bądź zwyczajnie szczery i miej to za sobą. Masz inne wyjście? Albo zachowasz choć trochę twarz, albo ją opuścisz bez słowa i zachowasz się całkiem jak dupek. Nauczcie się ludzie rozmawiać, a nie chować głowę w piasek.

Gość Adiiiiioss
prawda jest taka, że po wypadku nie może robic loda z połykiem, wszystko jej scieka po brodzie, więc nie chce już z nią być.

Gość szlachetna Gośka
Adiiiiioss - przeżyje , łatwiej jej będzie cię mieć za skurwysyna , który ją zostawił po wypadku niż znieść porzucenie przed bo ci się przestała podobać.

pśp nie fiilozofuj bo ci to nie wychodzi :-D kazdy myśli inaczej a ty tego nie zmienisz a ty nox nie przesadzaj

Gość Adiiiiioss
widze poziom dyskusji zerowy spadam a zrobie co uznam za właściwe !

Nie zwracaj uwagi na tych co piszą, ja nikomu nie życzę żeby był kiedyś w takiej sytuacji jak Ty teraz. Ale nie zapominaj to również Twoje życie... stało się trudno musisz do tego podejśćbardzo ostrożnie sugerując przyjaźń i absolutnie nie tracąc kontaktu nie może czuć się opuszczona

Boska Lukrecja } filozofować ? :O a wiesz w ogóle co to znaczy ? bo śmiem twierdzić, ze chyba średnio :classic_cool: i nie mów mi tu o myśleniu 😴 bo jak widzę Twoje posty , to koło rozumu one nawet nie stały :classic_cool: właśnie Twoim problemem jest to, że NIE MYŚLISZ. przyjmujesz suche fakty, bez wgłębienia się w sytuację i oceniasz ludzi według swoich żałosnych zaściankowych kryteriów 🖐️

Już Cię nie ma ? Szkoda nasza rozmwa wydaje mi się byłaby najbardziej na poziomie