Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bidulinka

jak rozpalić ogień?

Polecane posty

Gość bidulinka

Jesteśmy małżeństwem rok. Na początku było super, hardcore i romantycznie. A co najważniejsze - codziennie, co 2 dzień. Teraz co 1,5 tyg. :( Dodam, że urodziłam córeczkę 4 miesiące temu. Wszystko zmieniało się powoli gdy ciąża stała się uciążliwa (6-7mc - duży brzuch) do teraz! Co mam zrobić żeby znowu bzy*ać się jak dawniej??? Strasznie mi tego brakuje. Czasem zaczynam myśleć o seksie z innym. Jestem niezaspokojona.... Macie jakieś sposoby żeby go "niechcąco" podniecić żeby to on rozpoczął seks? Mam dosyć pchania się na niego, to go tylko zniechęca. Pomóżcie mi ratować to małżeństwo!!!!!!!!!!!!11

Gość jbjds
sprobuj na jakis czas nie chciec sexu. nic nie mow ze masz ochote, a jak on bedzie sie do Ciebie dobieral to mow ze nie chcesz. u mnie podzialalo, teraz sie od niego opedzic nie moge :)

Gość bidulinka
pytałam przy pierwszym razie po porodzie czy coś się zmienilo to powiedział że nie!

Gość jbjds
moze martwi go cos? jak finansowo? moze teraz sie martwi zeby starczylo na dziecko? wyprobuj moj sposob. u nas tez tak bylo ze ja chcialam a jemu wystarczalo raz na 2 tyg., ja codziennie sie do niego dobieralam a on nic. i pomyslalam ze ok, nie to nie. przestalam nalegac na seks, jak on mial ochote to mowilam ze ja nie mam. tak go troche przetrzymalam a teraz nie mamy z tym problemow;)

Gość bidulinka
nie dam rady wytrzymać długo, zazwyczaj nie wytrzymuję i mówię, że mam tego dosyć i że mogłam się puszczać bo teraz nic z męża nie mam!

Gość bidulinka
help

Gość krakukilo
rozwód

Gość krakukilo
albo kochanek teraz to na czasie ;-)

Gość racja u góry
jak facet był przy porodzie to wszystko jasne. Naoglądał się i już mu się odechciało. Typowe i niezmienne choć pewnie jest kilka wyjątków, ale niewiele...

Gość bidulinka
Z obawy przed obrzydzeniem nie był przy porodzie. Kochanek odpada, boję się że mnie zniszczy jak się dowie. Rozwód narazie też, mamy dziecko

Gość Bear Grylls
Sucha gazeta i zapałki, potem troche cienkig galezi i sie rozpali.