Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oł noł

Mamy córek - jakie buty?

Polecane posty

Gość oł noł

Jakie buty zakladacie corkom do plaszczykow wiosennych? Prosze o linki. Z tego co tu czytam prawie kazda szczyci sie dobrym gustem, wiec moze bedziecie moja inspiracja;)

Gość Błagam Cię
Nie dobrym gustem, a "grubym" portfelem.

Gość Błagam Cię
Nie dobrym gustem, a "grubym" portfelem.

Gość oł noł
To tez :) Jakos dzisiaj nie widac doradczyn, a szkoda bo naprawde potrzebuje zeby ktos doradzil. Plaszczyk popielaty.

Gość oł noł
niestety chyba sie nie dowiem niczego. Ale niech no ktoras zapoda tu linka do swoich aukcji, to zaraz 3 strony obelg, ze w iesniackie, brzydkie, ze one lepiej dziecko ubieraja..

Gość Błagam Cię
Tak, to racja co piszesz z tymi aukcjami. A butki ? Ja ci tam nic nie doradzę, bo jeszcze nie jestem na tym etapie. Myślę, że sama pewnie coś fajnego dopasujesz. Nie każdemu dziecku w tym samym ładnie. Jednemu pasuje innemu nie.

Gość co za dzicz......
to na przyszłość lepiej sformułuj wątek, idiotko :O zero konkretów

Gość oł noł
Jak to zero konkretow? Nie umiesz czytac? Pytam jakie buty zakladacie corkom do plaszczykow wiosennych. Czego tu niue rozumiesz?

Gość co za dzicz.............
warto by było choćby zacząć od wieku dziecka, tępa strzało... czy interesują cię zarówno buty dla dwulatki, jak i dla piętnastolatki, której matka nadal kupuje obuwie? :O

Gość boshe jak ja jej
Martwa meliniaro ty sie nie wypowiadaj, bo ty nigdy dzieci miec nie bedziesz. Idz po zyletki do kiosku :D

Gość kocham ciuchyy
ja córki nie mam, ale lubię wizaż, modę i sama się stroję;) bardzo podobają mi się zestawy: wiosenny płaszczyk + grubsze rajstopy + saszki (takie 'kozaczki' tuż za kostkę), ewentualnie wygodne baleriny, gdy pogoda pozwala. zaraz wkleję linki

Gość oł noł
Super, wklej :) Jakbys mogla jeszcze jakichs trzewikowatych poszukac :) Chociaz nie wiem czy beda pasowac

Gość kocham ciuchyy
kurde, te w linku pod płaszczem miały być te baleriny; http://www.monsoon.co.uk/new-shoes+boots/ivory-beaded-brilliance-ballerina-pumps/invt/19801226/&bklist=icat,5,shop,children,kidsshoes,girlpumps nie wiem czemu wskoczyły tamte, tamte się oczywiście gryzą z kolorem płaszczyka zaraz poszukam więcej

Gość kocham ciuchyy
Gość hjghjkuku
ja mam balerinki z H&M ale one sa juz na ciepklejsze dni kiedy nie ma pluchy,z jesieni mam półbuty firmy Bartus,nie bartek to tanszy odpowiednik,tez ze skóry,tez z profilowanładka ale kosztuja 100 zl a nie 250.Niestety na te drugie mnie nie stac :-P Polecam tez lakierki z Clarksa,poszukaj na allegro fajniutkie do płaszczyka.

Gość takie kupiłam
Hiena to twoja córka?

Gość oł noł
Dzieki dziewczyny :)

Gość cynamonowe lulu
dla dziecka w jakim wieku te butki maja byc? bo chyba jest roznica miedzy 3latka a 12 latka, nie sadzisz?????????????????

Gość takie kupilam
Myślałam że Ty masz jakiegoś maluszka a tu taka duża panna. Ty Hiena z małopolski jesteś tak? dobrze kojarzę?

Gość boshe jak ja jej
dla 4 latki. W ogole z dziewczynka to trudna sprawa, synowi kupie jedne buty i do wszystkiego pasuja.

Gość takie kupuje
Może mi się z kimś pomyliłaś, ale i tak myślałam ze masz małe dziecko :) Autorko mnie się saszki nieocieplane podobają ale tak na prawde ile bedzie tej wiosny? Pewnie zaraz się cieplo zrobi i trzeba będzie w balerinki wskoczyć, a jak zimno to w nieocieplanych raczej nie puścisz tylko kozaczki trzeba jeszcze wlożyć. No i mi szkoda pieniędzy na niepraktyczne buty bo na drugi sezon już pewnie nie zaloży bo będa za ciasne. Uznałam ze kupie porządne adidasy na brzydsza pogode do sportowego stroju i balerinki ze dwie pary bo moja często w sukienkach chodzi a na deszcze i pluchę mam kalosze z wkładką ocieplaną i to wystarczy. Masz racje dla syna łatwiej. Jedne adidaski i do wszystkiego pasują.

Moja tez ma 4 latka :) Saszki wg mnie tylko do kurtek i bardziej luznych strojow. Do plaszczykow eleganckie buciki.

Gość takie kupuje
No moja w sumie nie ma płaszczyka. Kurtkę z eko skórki czarna ma stwierdziłam że będzie pasować i do spodni i do spódnicy, a na sportowo to polarek.

Skore tez mamy. Faktycznie pasuje do wielu rzeczy.

Gość with a pinch of salt
Hiena - bardzo ładnie i gustownie ubrana córka:) śliczne ubrania wysokiej jakości, z klasą, i ogólnie widać, że niebiedni jesteście. ale oczywiście zawistne sfrustrowane harpie muszą zwyzywać - bez sensu zupelnie, ale muszą, bo im gul skacze:D dlaczego wy ludzie tacy zazdrośni jesteście, oglądacie się kto ma lepiej, kto bogatszy? dlaczego musicie zgnoić tych, którym się dobrze powodzi? ja już przestałam nawet mówić, gdzie jeździmy na wakacje itd, bo tylko zazdrość i złośliwe komentarze... wstydźcie się. weźcie się do roboty, to i wam się powiedzie w życiu:)