Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NoNieWyrobie;/

Moja matka dała mojemu 2miesięcznemu dziecku czekoladę!!! Zwyzywałam ją!

Polecane posty

Gość NoNieWyrobie;/

Tak, dobrze widzicie! Zostawiłam z mamą na godzinę swoje 2miesięczne dziecku, ponieważ musiałam pozałatwiać kilka spraw. No i się dowiaduję, że moje dziecko lizało czekoladę! No szlag mnie trafił, wzięłam małą i pokłóciłam się z matką. Uważam, że miałam całkowitą rację, po pierwsze zrobiła to bez mojej zgody, a po drugie to kto daję 2miesięczniakowi czekoladę! No ludzie. Poza tym po prostu ta kobieta mnie brzydzi, je skrzydełka takie wędzone i tłuste, wiadomo ręce też tłuste i w dodatku śmierdzące ,a ta zamiast umyć to wyciera w ścierkę! To jest moja matka, przykro mi to mówić , ale po prostu szlag mnie trafia jak później z tymi łapskami podchodzi do mojego dziecka. Poza tym bardzo rzadko widzę, aby myła ręce. Powiedzcie mi, miałam rację kłócąc się z matką i trochę jej ubliżając? No ale po prostu mnie szlag jasny trafił jak to usłyszałam;/

Gość Błagam Cię
Jaka by Twoja mama nie była powinnaś mieć do niej szacunek. Jeśli tak bardzo Cię brzydzi, po co jej dziecko zostawiłaś. PRZESADZIŁAŚ !

Gość mama - to ja
Wiesz. Po pierwsze, nigdy więcej nie zostawiaj dziecka z mamą. A najważniejsze - czekolada TO SILNY ALERGEN. Jest jedną z ostatnich na liście produktów przy rozszerzaniu diety. 2. mieś. niemowlakowi NIE DAJE SIĘ NIC, OPRÓCZ MLEKA. Teraz obserwuj dziecko, czy źle się nie czuje z tydz.

Ja mam na pieńku z teściową 14 lat ;P Przez całą noc odciągałam pokarm, żeby zostawić dziecko na 8 godzin, a syn miał wtedy 3 miesiące. Umęczona, ale dumna,że uzbierałam tyle ile trzeba mleka, wracam po dziecko, a ta dumna, że wykorzystała tylko pół butelki, bo odgrzewała w kółko to samo mleko, a jak było mało to dolała z kartonu ;P

Gość mama - to ja
Nie no, NIEKTÓRZY LUDZIE NIE MYŚLĄ.

Jeśli dała dziecku polizać czekolady to nic się nie stanie...ale twoja opinia o matce jest straszna.

Gość NMN;MMM:
PROWO 0/10

Gość Ganta
Mogę wjebać gówno wypierdalaj z tematu :O Umiesz czytać? Mało nas obchodzi twoja teściowa :O

Gość mama - to ja
Sądzę, że matki, teściowe myślą "po staremu", tak jak kiedyś było, jak robiły z dziećmi. Czasy się zmieniły, one sobie nie zdają z tego sprawy.

Gość przecież to nic złego
że dziecko poliże sobie trochę czekolady, sama bym zjadła :)

Gość asdmhasjdhkas
mimo ze matka i powinna miec do niej szacunek to uwazam ze dac takiemu dziecku czekolade to ostra przesada. a co tych rak to doskonale cie rozumiem bo moja tesciowa robi to samo..;/ wylize wszystkie palce po czym wytrze w scierke rece a za chwilke czysta szlanke z suszarki wyciera ta sama scierka ;/;/ no szlag moze czlowieka trafic...;/

Gość NMN;MMM:
Teraz obserwuj dziecko, czy źle się nie czuje z tydz. :D:D:D:D:D:D

Gość zupełnie nie rozumiem
Może i nie dobrze zrobiła, ale ty też dałaś świadectwo twojego prawdziwego oblicza. Matkę ma się jedną i szacunek jej się należy. Jeśli robi coś nie tak, to POPROSTU należy z nią o tym porozmawiać, a ty wyładowałaś swoją złą energię na matce, która, jak wynika z tego za wiele ci w życiu dała i pozwalała, a ty zachowujesz się, jak niewdzięczna córka!

Gość NMN;MMM:
[zgłoś do usunięcia] Martva Shizuka Nox MASZ DZISIAJ NAPADY?????????????

Gość Martva
Wypierdalaj z tego forum jak ci sie matki nie podobaja ,ty jebana w dupe plytka dzido :D

Gość Martva
Nie :D Znowu ma test negatywny :D

Gość Martva
Zmien lekarza ! Ten cie robi w chuja :D

Gość Błagam Cię
mama - to ja "Sądzę, że matki, teściowe myślą "po staremu", tak jak kiedyś było, jak robiły z dziećmi. Czasy się zmieniły, one sobie nie zdają z tego sprawy." Czasy się zmienily. A co takiego się zmieniło ??? Weszły jakieś chore schematy żywienia i tyle. Kiedyś dzieci były karmione wszystkim co matka uznała za akuratne na dany wiek i dzieci - teraz my, nasi rodzice i dziadkowie jesteśmy zdrowi i żyjemy, a dzieci TERAZ wiecznie chorują a co drugie ma skazę białkową :o

Gość mama - to ja
Nieszczęśliwa kovbita.

Gość kogelmogeltralala
jak masz taka opinie o matce to na cholere obarczasz ja soim bachorem? sama sobie radz a nie zwalaj ofdpowiedzialnosc na innych...glupio zrobila ale dziecko nie umrze od tego toc woda go nie napoila....troche szacunku kobieto bo kiedys Twoje dziecko moze tak o Tobie mowic

Gość Martva
Nie mam bekarta ! Jedynym ktorego znam do tej pory jestes Ty :D Jebnieta ale usmiechnieta ha ha ,w zakladach dla swirow nie mieli miejsca biedluko ?? :D Oj oj jak mi przykro...:D

Nie sesrajta się nadopiekuńcze mamusie.Jak dziecko dorośnie i pójdzie do szkoły to co? Wycofasz wszystkie słodyczy i przekąski ze szkolnego sklepiku bo dziecko nie daj boże coś sobie kupi :D?

Gość mama - to ja
Błagam cię, tak, zgoda. Tylko zauważ, że czasy są takie, iż więcej m.in. alergii.

Gość Martva
Waze 49 kg pedalko :D Nie jestem tlusta, mam niedowage :D Ale Ty za to jak nad Baltyk wychodzisz na brzeg to Green Peace musi na ciebie siatke zarzucac :D Mam ciebie tam gdzie slonce nie dochodzi debilko,trzymaj sie tutaj na bacznosci,bo mozesz mniec przejebane :D ha ha ha ha

Gość mama - to ja
Martva Shizuka Nox, zapytam cię. Czy ty reprezentujesz jakąś religię?

Gość Błagam Cię
Więcej alergii bo... - to co napisała Lubię gumełe balonełe