Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taaki jeden:/

Straciłem nadzieje ,już chyba nigdy nie będę miał dziewczyny:(

Polecane posty

i to nie chodzi o to, że nie podobam się dziewczynom, czy coś. Po prostu mam 25 lat i nigdy nie byłem z nikim w związku. Wiem, że jestem masakrycznie wypatrzony psychicznie jeśli chodzi o moją wyimaginowaną wizję związku, a to jest odrealnione itd. Ja dalej w we łbie mam jakieś obrazy wspaniałej miłości, przytulania się na kocu, pełnego zrozumienia ze strony kobiety na moje dziwactwo. Jednymi słowy jakieś takie filmowe bzdury w stylu, żyli długo i szczęśliwie, bardzo się kochają, mają wspólne pasje, zainteresowania, gadają godzinami z kubkiem herbaty w ręce patrząc na siebie na sofie. Ale to tylko bajki i wynaturzenia kogoś kto nigdy z nikim nie był. Normalna 20-23 letnia dziewczyna już miała gdzieś tam kiedyś swoją pierwszą miłość, pewnie z 2-3 chłopaków po drodze. Współżyli ze sobą, chodzi gdzieś tam sobie, funkcjonowali *normalnie*. Ja wiem, że bym tak nie mógł, bo prędzej czy później i tak wyszłoby, że jestem już zmanierowanym dziwakiem który nawet nie trzymał dziewczyny za rękę. I tego nie dałoby się ukryć i to by wyszło prędzej, czy później, że jestem zablokowany w relacjach z nią itd. Cały czas w głowie mam i miałbym obraz sielankowego związku, a nie jakiejś zwykłej szarej rzeczywistości i wiem, że dusiłbym się w tej relacji jeśli nie byłoby tak bajkowo jak sobie wymarzyłem. Może jakbym 4-5 lat wstecz był z jakaś dziewczyną to jeszcze udałoby się to jakoś naprostować, ale teraz.. ? Czuję gdzieś w środku, że to już za późno, że straciłem lata doświadczeń, jakiejś normalności i dzisiaj jestem tylko takim zlepkiem jakichś pragnień i wyimaginowanych myśli o tym jakby mogło być pięknie gdyby było. Eh..

nawet nikomu sie nie chce przeczytać:/

Ja przeczytalam. Jestes jeszcze mlody, poszukaj sobie kogos. Kobiety nie patrza na takie szczegoly. Gdy Cie pokocha, to nawet najbardziej zle trzymanie za reke bedzie jej sie wyadawlo cudowne :)

Też przeczytałam :) a nie możesz po prostu bez żadnych porównań spotykać sie z dziewczyną? Żeby było tak po prostu, bez odwoływania do wyobrażeń.

Gość grfdfvgfvcd
ja bym chciala spotkac takiego chlopaka ktory nadal ma taka cudowną bajkowa wizje zwiazku a nie jest nastawiony tylko na to by miec stały darmowy dostęp do jej ciała. swiat jest wystarczajoco hu.jowy wiec mozna by go ubarwic i stworzyc wlasną bajkę ale komu w tym wieku sie chce... :(

Gość uujhtfnuhn
co to znaczy wypatrzony psychicznie? tak długo na cos patrzyłes, że ci siada psycha???

Dość tego, idę do Michała,on się mną zajmie.

Przecież masz dopiero 25 lat !! I całe życie przed sobą jeszcze poznasz tą jedyna ;)

Gość lonely heart
Przecież w jakimś stopniu mógłbyś stworzyć taki związek, o którym piszesz. No i to, że nigdy nikogo nie miałeś niekoniecznie musi być wadą. W końcu jest dużo dziewczyn w wieku 20-25, które nikogo nie miały, więc na pewno by Cię nie wyśmiały, a nawet jeśli miałbyś kogoś z doświadczeniem i ta kobieta byłby dla Ciebie to zrozumiałaby Twoją sytuację. Powodzenia :) A tak na marginesie to nigdy nie zalecałeś się do żadnej kobiety? Dlaczego nigdy nie byłeś w związku?

Gość anne marie ....
właśnie jak dla mnie dobrze myślisz, no i nie jesteś jeszcze w depresji po związku a to dobrze :), hehe przestano się tym tak przejmować i nie myśl o tym.. i tyle ;)

myślę że dla większości dziewczyn to byłby problem,nie miałem bo jestem nieśmiały,zamknięty w sobie w stosunku do kobiet szczególnie

A ja myślę że dla fajnej, normalnej dziewczyny to nie byłby żaden problem. I jest pełno dwudziestolatek, które jeszcze nie były w związku i razem byście się uczyli tworzyć fajną relację. Najgorsze co możesz robić to się załamywać i zakładać najczarniejsze scenariusze.

Gość fghtgjy
odloty.pl i idz do 21 letniej sztuni, wydasz 200 zlotych, nabierzesz doswiadczenia

Gość Spryciarz)))))))))))))))))))))
Znam osobiście starego kawalera [już byłego], który ożenił się mając 78 lat. Jak go znałem, tej jego maniery i dziwactwa, to jestem pewien że wstąpił w związek jako prawiczek :D Tak więc nigdy nie jest za późno :) Głowa do góry chłopie, nie biadol tylko do roboty :)

Chłopak na wagę złota eh :D Nie załamuj się, na pewno kogoś znajdziesz 🌻 ;) placzaca_wierzba zgadzam się 🖐️