Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piczekson

hahah debile co sie podniecają historyjką z TVN - u

Polecane posty

TVN miesza wam w głowie "facet z 4 kierunkami" - to oczywiście propaganda,żebyście tępaki nie szły na studia tylko do kopalni, do zawodówek a kobiety co szczuplejsze do dawania dupy :D

Gość dbfcvdbgfv
co szczuplejsze???? pierwsze slysze by facet chodzacy na kurvy byl przesdwiadczony, ze idzie na pokaz mody :O albo gadasz o burdelach albo o ksiazkowych los angelowskich call gorls, blaznie :P

Gość parówkowy skrytożerca z kafe..
Takich kierunków można mieć osiem :D Typu psycholog zarządzania, marketing w telekomunikacji ... Ale studia są bardzo ważne bo nie tyle gwarantują pracę co zapewniają rozwój mózgu i się człowiekowi zwoje tak nie lasują szybko :D

Gość glutekkkkkk
on ma 2 tytuły technika i chyba nie skończone te studia bo powiedział wyższe niepełne, a bezdomny jest bo mu się spaliło mieszkanie nie wiem z czego się śmiejesz, to straszna historia:( był zawodowym żołnierzem, powodziło mu się- a tu jeden dzień, zły los- i doopa

ja się śmieje? nie oglądałem nawet tej historii, ale śmieje sie z was. Media robią z wami co chcą. Jaki kłopot jest wymyśleć taką historię, podkupić aktora, kilku żuli na dworcu itp.?

Gość dfsgdsgdsgs
to podstawiony gość, studiuje aktorstwo w Krakowie 🖐️

Gość ptasiek nastroszony
no i widzicie z jakim to nieudacznym elementem wyborczym sie musi zmagac Pan Premier by cos dobrego w karaju zrobic? a tu tacy oportunisci nieprzystosowani do bycia nowoczesnymi Europejczykami. co z takimi robic? eutanazja? bo miejsca dla takich w nowoczesnej Europie byc nie powinno. tylko przeszkadzaja

Gość pizdżekson
temat zastepczy