Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość llklkoiuh

Acodin - lek na kaszel jako narkotyk

Polecane posty

Gość llklkoiuh

Co sądzicie o zażywaniu acodinu? Faktycznie są po nim fazy? ;d

Gość szzz
tak, są ale nie sądze zeby byly takie jak bys chciala. Jako nastolatka leczylam sie na nerki w szpitalu na rogu marszałkowskiej i litewkiej w warszawie. W tym szpitalu osoby z wypadkow przywiezione w nocy trafiają na takie oddzialy,ktrore akurat pelnia dyzury a potem 'sortuja' chorych dopiero rano. Raz przywieźli dziewczyne, jak sie potem okazalo po acodinie,probowala sie rzucic pod samochod. Zrobili jej plukanie zoladka i nie wiadomo czemu zostawili na obserwacje na naszym oddziale. Kiedy dziewczyna doszla do siebie rozmawialam z nia, powiedziala ze miala wrazenie ze sie dusi i chciala sie zabic zeby sie nie męczyc. nie wiedziala co robi. na tym ci zalezy?

Gość llklkoiuh
Wydaje mi się, że każdy organizm inaczej reaguje.. Chciałabym zobaczyć jak to jest, jeżeli bym wzięła no powiedzmy 15 tabletek to czy inni się skapną, że coś brałam?

Gość llklkoiuh
Szczerze nie za bardzo mi będzie żal, no może trochę. Jednak chciałabym choć przez 1 dzień czuć się wolna i pobyć tym "kimś innym".

Gość llklkoiuh
Ktoś miał z tym styczność? ;) Jakie macie po nim wrażenia??? ;d

Gość cpunka
polecam. zachowanie jak u 5-cio latka: ) wszystkiego sie boisz itp. 10/15 tabletek malo daje ja biore od 20-30 i wtedy jest prze;]

Gość anasti
polecam, fajnie sie po nim chodzi :) wzielam 20 tabletek za pierwszym razem i to na dodatek w miejscu publicznym...(mloda i glupia bylam) Po 20 minutach, zaczelam biegac wsrod tych ludzi a wydawalo mi sie ze ide bardzo powoli. Natomiast, kiedy wracalam do domu myslalam ze jade po ruchomych schodach a szlam normalnym, troche chwiejnym krokiem. Wbieglam na 5 pietro bez problemu, nie czulam zadnego obciazenia, ani wysilku. Poza tym, kazdemu przechodzacemu mowilam ze go kocham albo bardzo lubie, i mowilam szczerze na glos co sadze o ich ubiorze lub fryzurze etc. 30 minut zlecialo mi jak 5h myslalam, ze czas sie wydluzyl...co wiecej? znieksztalcona lub nie swoja twarz w lustrze, uczucie obecnosci osob ktorych wlasciwie obok nie ma (to dobre), uczucie nawalania kompletnego, mowa znieksztalcona, szczerosc, otepienie, wymioty (opcjonalnie), zrenice jak centowki, plamki na ciele, nieobecny wzrok i wyglad narkomana :D frajda i ubaw zaleznie od ilosci tabletek, im wiecej tym dluzej trwa zabawa i lepszy fun :D