Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Problem nie zniknął, szukam dalej!!! :(

Polecane posty

Domyślam się gdzie może byc legitymacja wojskowa oraz karta do bankomatu ale umowy podpisanej z bankiem pocztowym jeszcze nie znalazłem, co w takiej sytuacji zrobic? Powinnam isc na poczte?

Co robic? pytam poważnie? Czy jeśli pójdę na poczte i powiem o tej umowie, może także o karcie to oni wydadzą mi nową?

Nie, mężczyzną. Specjalnie napisałem powinnam, może mi coś poradzisz.

Samonty romantyk mieszkasz blisko mnie bo ja właściwie jestem z Myślenic.

Bo zgubiłem umowe z bankiem pocztowym na której miałem numer konta oraz karte do bankomatu a także książeczke wojskową, to moim zdaniem jest problem i to duży.

Gość jestes dziewczyna i to
widac :O idz na poczte i sie zapytaj, jezu zaden problem.

Duze te Myslenice są ? Moją siostrę posuwał jakiś Jarek z Myślenic. Dziewczyna jest porażką wychowawczą naszych rodziców.

Umowy z bankiem pocztowym raczej nigdzie nie wynosiłem ale matka ciągle mi szuka po moich rzeczach, natomiast jeśli chodzi o karte do bankomatu i książeczke wojskową to ciągle nosiłem przy sobie, czasami podrzucałem tym w domu

Jakby ci to powiedziec w takiej okładce na dowód osobisty!!!! I po prostu tym podrzucałem, patrzałem za łóżkiem i nigdzie nie ma :( spróbuje jeszcze raz... może się uda

Tak! A dlaczego tak mnie wypytujesz o te Myślenice? :) Z tymi dokumentami byłem jeszcze w dwóch miejscach w Myślenicach w Kurdeszu oraz w salonie Plus.... w Poniedziałem tam zapytam.

Dzięki za rady ale sprawdzałem wszystkie rzeczy w który to może byc... Jutro napewno spróbuje jeszcze raz, może się uda...

Nie, tam napewno nie ma. Spróbuje jeszcze w szafce ale nie wiem kiedy jak stara ma klucz od tej szafki. Ja to musze znalezc, modliłem się nawet do antoniego i nic.