Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yyyy...yyyy...yyy...

wkur... przegił - nie oddzywam się do niego!!!

Polecane posty

Ale się wkurwiłam teraz.... na chłopaka, ja rozum żarty żartami, kazdy żartuje, nieraz kogoś wkręci, ja lubię się droczyć, żartować ale znam umiar wiem że mogę przeholować i się trzymam tego ale on teraz przegioł, można powiedzieć od dłuższego czasu robi to ciągle, wkręca mnie we wszystko, nieraz o głupoty a nieraz coś ważnego, jego to bawi, mnie też na początku ale teraz już nie jest zabawne, robi sobie żarty ze wszystkiego, wkręca mi wszystko co tylko mu przyjdzie na mysl, jest śmiertelnie poważny wciska mi kit a potem mi się pyta czy mu uwierzyłam.... raz mnie wkręcił ok wyhamowałam się ale po 5 min kolejny raz i to już nie było zabawne.... teraz się wk**wiłam, kazałam się mu zastanowić nad swoim zachowaniem, powiedziałam mu że mnie to już nie bawi, że mam dość tych jego żartów, żeby się zastanowił nad tym co chce mi powiedzieć. Za jakiś czas będzie sobie robił żarty z tego ze mnie zdradził z ta z tamta itd to jest nie fair.... dobrze zrobiłam że się wkurzyłam na niego? Czy was by to nie drażniło i nie wkurzało.... poważnie nie można z nim pogadać.

Gość Stefan Szechter
dziecko - skup się na czytaniu słownika ortograficznego a nie na chłopakach :O

Gość buahahahahahahahaxd
nic tu nie rozumiem o.O

dziecko? sama jesteś dziecko pokłóciłam sie z chłopakiem, wkurzył mnie bo ciągle robi sobie żarty wiec nie wiem czego nie rozumiecie mimo tego to ja sie źle czuje, nie on... a nie powinno tak byc.

wczoraj powiedział, że zajebiście robię loda, a po chwili dodał ŻARTOWAŁEM :o

podszywie bawi cie to, ja mam problem i co najlepsze poczuci winy a nie powinnam miec!!

Gość Nicolka.....
Podaj jakis przyklad w co Cie wkrecil...

a czy to jest ważne w co mnie wkrecił? nie potrafi chile poważnie porozmawiać tylko ciagle żartuje, prowadzi ze mna rozmowe wciska mi kit a potem twierdzi ze żartuje... jak ja mam mu wierzyć i ufać... kiedy cokolwiek powie włącza mi się czerwona lampka... zastanawiam się czy mówi prawdę czy znowu żartuje....

ja rozumiem żarty, żartami często drażnimy się ale z jego strony to nie są żarty, tylko głupie dowcipy, nie zastanowi się jakie mogą być tego konsekwencje, jak ja mam mu wierzyć ufac... na następny raz wymysli że był z kimś gdzies apotem stwierdzi że zartuje, albo przespał się z kims na serio a powie ze to żart

Gość Nicolka.....
Jak dla mnie wazne w co Cie wkreca :)

Gość Nicolka.....
Jak podasz mi jakies konkretne przyklady to Ci napisze czemu to wazne.

nie będe tutaj podawać aż takich konkretnych przykładów wczoraj 1 razem wkręcił mnie z jego pracą, 2 o dzisiejszy dzień już nie wytrzymałam i wybuchłam

podszywie bez takich wulgaryzmów poproszę

Gość facet yyyy...yyyy...yyy...
przyszłaś się żalić na kafe tzipo? :o już ja ci dam jak się spotkamy!

widzę że nikt nie potrafi mi pomóc, i nikt nie był w takiej sytuacji

Gość Nicolka.....
Jak mamy Ci pomoc skoro nie wiem jak Cie wkreca, w co?

już napisałam w co mnie wkręca :o ślepa jesteś?

17 mam odwal się !

Gość Nicolka.....
hahaha Mi chodzilo o konkretny przyklad. Zreszta niewzne :) Jak dorosniesz to zrozumiesz :)

no to mówię konkretny: robię mu loda - on mówi, że cudownie a po chwili... '' żartuję '' kocham cię - '' żartuję '' itp...:o chuj jebany :/

Gość czubaszkowa ewa
ja byłam w takiej sytuacji wytrzymałam do kilku sytuacji , facetowi wydawało sie ze jest zabawny swoim zachowaniem doprowadził do tego ze traktowałam go jak głupka , niedorobionego dzieciora , spalił się na starcie , zabiegał o mnie a ja unikałam goscia , wydawał mi sie on ''za głupi do mnie'' , kontakt po woli sie urwał ale gdybym teraz po latach miała spotkac go znowu to zdecydowanie bym odmówiła takich ludzi jak on nie traktuje sie powaznie

ostatnie wypowiedzi nie są moje. najgorsze jest to że on nie widzi nic w tym złego, wręcz przeciwnie przecież wiesz że ja żartuje... a jak nie wiem... wiedziałam do czasu ale on przekroczył tą granice...