Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oioioioioiu

Jakie to wszystko sztuczne i nadęte!

Polecane posty

Gość fuujj
ale on jest brzydki jezuuu

Gość woda zdrowia doda
no ale sala wyglądała rzeczywiście pięknie, goście chyba też się dobrze bawili..

Gość dziki-dzik
kurcze no, oby na Waszych weselach wszystko wypaliło. Tego wam życzę. A komentarze, że "sztuczne i nadęte" zostawcie dla siebie, bo po co krytykować kogoś, kogo nie znacie... hę?

Gość yaaaa
mnie sie podoba

Gość heeeehhhhe
Jacy goście? na tym "ślubie" połowa krzeseł pusta, a scenki z sali zmontowane tak, żeby nie było widać, że razem z "młodymi" było może ze 30 osób (wersja optymistyczna).

Gość heeeehhhhe
I oczywiście komentarze wyłączone... ciekawe, dlaczego?

Gość bardzo ładny teledysk
Ja widzę, że są uśmiechnięci. Jeśli nie jest ktoś aktorem to zawsze troszkę przed kamerą będzie wyglądał troszkę sztucznie i się stresował. Ja pomimo ogromnej miłości do swojego męża na nagrywaniu teledysku ślubnego nie umiałam się naturalnie i spontanicznie zachowywać. Po prostu krępowała mnie kamera. Na ślubie i weselu było łatwiej, ale na nagrywaniu teledysku w pleneru byłam bardzo spięta i ostatecznie zostaliśmy na samym zdjęciach nie dołączając do płyty naszego filmu z pleneru, bo porównując do tych wszystkich, które widziałam w internecie wyszliśmy bardzo sztucznie i beznadziejnie. I tak szczęście, że Paula i Mikołaj wyglądają na szczęśliwych, uśmiechają się i swobodnie przed kamerą występują:) nie widzę w tym niczego sztucznego ani nadętego.

Gość ciekawe ile jeszcze społeczeńs
spoleczeństwo polskie będzie przeżywać koszmar pauli i miko i nie piszcie jak cię nie interesuje to nie czytaj bo o to jest wszędzie!!!!! :O za niedługo otworzę lodówkę i wyfruną mi motylki i inne chujstwa tym razem z ich ślubu cywilnego :O

Filmik mi się nie podoba, dobrze zrobiony ale bardziej mi się podobało już te Coming Soon, takie bardziej żywsze było.

Gość kosasia
Piękny filmik! Szkoda, że mnie nie stać na tą firmę.

Gość muszę przyznać
że film wykonany bardzo profesjonalnie, oczywiście pan młody niezbyt piękny :P wręcz wstrętny a ona bardzo przeciętna ale nie oceniajmy tu wyglądu bo chodzi o wykonanie filmu :) Nie każdy musi byc piękny a miłość jest ślepa ale jak się tylko kochają i są w siebie zapatrzeni to szczęścia im życzę :) Gdyby młodzi byli bardziej urodziwsi to ten film byłby rewelacyjny :)

Gość heeeehhhhe
madziamadziamadzia, ale tam ponoć 80 czy 90 osób co najmniej miało być. A tam nawet połowy nie widać. bardzo ładny teledysk, uśmiechnięci są, bo przecież cały ten ślub to jedna wielka farsa reklamowa, a aktorzy muszą grać jak im przykazano przecież.

Gość a ja tez chce moja
Gości było chyba 60 czy 70, Zia kiedyś pisała, że tyle miało być, ale skąd te puste ławki? Ma któraś konto na gazecie? To się zapytajcie.

Gość youtoo
ja mam obojetny stosunek do tej parki, nie czytalam jej watkow na forum, nie ogladalam innych filmikow ze slubu i przygotowan, generalnie wisi mi to co oni robia itd ale 2 refleksje mnie naszly po 1 ile oni musieli kasy na to wszystko wydac, a po drugie ze chyba kazda dziewczyna w ktoryms momencie swojego zycia marzyla o tym, zeby miec tak wychuchany i wycackany slub, wszystko, kazdy szczegol przemyslany, gd by stac mnie bylo na to zeby wydac kazda kwote na slub i wesele nawet rzedu 70 tys bez zalowania potem, to napewno bym sie skusila, inna sprawa ze z obserwacji widze, ze im drozszy i wystawniejszy slub tym pozniej mniej udane malzenstwo.

Gość Lady Wi
Jestem raczej nowa na tym forum wiec postac Zia jest mi obca. Ogladam teraz te jej filmiki i placze ze smiechu!! Co to za parka!! HAHAHHAHA! Flmik rzeczywiscie pieknie zrobiony ale tylko od strony technicznej. Reszta to masakra.