Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Listonoszka

Odglosy intymne a dziecko. Pytanie.

Polecane posty

Gość fgdgd
mnie by to krepowalo gdybym darla sie tak ze sasiadka mnie slyszy a potem spotkalabym ja na klatce :o i zeby nie bylo, mam udane zycie seksualne, bo juz widze jak co niektore panie zaraz zaczna dowalac ze widocznie nie odczuwam przyjemnosci. ale to nie znaczy ze musze sie drzec i uprzykrzac zycie sasiadom.

Gość i może warto zaczepić
no to juz 10 razy zostało powiedziane co ma powiedziec dziecku i jak sie wobec niego zachować!

Gość jest lub była
ale skąd wiecie, ze ta panna sie drze??? :O w nocy słychać wszystko 5razy głośniej i faktycznie- autorka zapytała o jedno, a tu jakies złote rady jak uciszyc sąsiadkę

Nie wiem czy to dobry pomysł mówic że oni uprawiają seks. Potem mały będzie to słyszał i romyślał o tym, a pewnie to nie raz się powtórzy. Jak powiesz ze cwiczy, to go tak nie zainteresuje pewnie :D

Hmmm, okay. Dziekuje za odpowiedzi. Najbardziej przekonaly mnie takie, zeby powiedziec synkowi, ze dziewczyna cwiczy, gimnastykuje sie albo cos w tym stylu. Kiedys na pewno przyjdzie czas na powazniejsze rozmowy. Maz jednak nalega by mu powiedziec prawde ale tak delikatnie. Ha ha ha! Ciekawe jak delikatnie to wyjasnic. :)

Gość mariner
listonoszka-odnosze wrazenie, ze jej zazdroscisz i masz ochote sie do nich przylaczyc. Ale jezeli sie myle, to zgodnie z ostatnimi badaniami nad seksualnoscia dziecka, powinnas wraz z mezem mu dokladnie wyjasnic o co chodzi a co wiecej, niektorzy lekarze zalecaja, zeby dziecku dokladnie mu to zademonstrowac.