Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość askfy3rr3tgrfhty

Byłem dzisiaj w liceum i zachwyciłem się urodą dzisiejszych nastolatek

Polecane posty

Gość askfy3rr3tgrfhty

Mam 35 lat, jestem samotny od roku i nie szukam żadnej dziewczyny ale dzisiaj po prostu miałem dość.Byłem w jednym z liceum w krakowie bo pracowałem tam na wyjeździe i jestem onieśmielony urodą dzisiejszych nastolatek.Dziewczyny 16-19 lat po prostu wyglądają dzisiaj nieziemsko, śliczne, zadbane, naprawdę śliczne dziewczyny.Nie rozumiem np wszyscy się jarają Angeliną Jolie albo Megan Fox a ja dzisiaj w liceum na jednej 10 minutowej przerwie widziałem co najmniej 10 nastolatek które wyglądały jeszcze lepiej.Skąd to się bierze ? za moich czasów nie było takich seksownych i ślicznych dziewczyn.

Gość hefre
to oznaka starości za twoich czasów byly tylko tego nie dostrzegałes

za to jak skoncza liceum to minie ta pierwsza fala mlodosci. bez obrazy ale jak poszlam po liceum na stuia bylam zaskoczona jak wiele dziewczyn nie maluje sie, nie farbuje wlosow, ubiera sie bardzo skromnie.. potem do mnie dotarlo ze jak sie jest na utrzymaniu mamusi i tatusia w szkole sredniej to mozna dbac o siebie a potem jak przychodzi prawdziwe zycie zadbanie o urode czasem staje na dalszym planie...