Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Złoty_pierścionek_złoty....

Pulchne kobiety i mężczyźni którzy ich unikają

Polecane posty

Mam poważny problem. Mam sporą nadwagę. Chciałabym mieć odpowiedniego faceta, który zadba o mnie i moje dziecko. Mój pierwszy facet przespał się ze mną i mnie zostawił z dzieckiem. Nie mogę uzyskać alimentów od niego bo to był jedno razowy numer na imprezie. Kiedy dowiedziałam się, że jestem w ciąży nie odzywał się, a później nie odpowiadał na tel. Nic o nim nie wiem i to był mój błąd. Drugi problem to, że jestem pulchna. Nie mogę schudnąć, niektórzy mówią, że jestem ładna, ale wiem jaka jest prawda. Też mam problem bo nadmiernie się pocę, lekarz dał mi tabletki i powiedział, że tak mam i nic nie można poradzić. Nie mogę faszerować organizmu prochami. Mieszkam z mamą i jej siostrą w mieszkaniu. Otyłość u nas jest genetyczna. Mój tata zostawił matkę, bo była dla niego nieatrakcyjna. Kiedyś po prostu wyprowadził się jak miałam skończone 18 lat. Powiedział jej w liście, że już jeden ciężar jaki musi prowadzić to ciężarówka, po co mu drugi bez pracy i podobnej postury. To było okropne. Moja mama nie pracuje, moja ciocia też. Ja jestem kucharką z zawodu. Tak bardzo bym chciała aby spotkać faceta z pracą, z mieszkaniem aby nas utrzymał i został ze mną. Nie wiem mam wrażenie, że do końca życia będę sama. Przecież skończyłam szkołę gastronomiczną, nie jestem głupia a tu taki upadek.

musi byc jakis sposob by schudnac po.drugie.jesli masz.takie.wygorowane wymagania to naprawde zadbaj o siebiee prawda taka ze.facet nie poleci na.pulchna.szczegolnie z.dzieckiem

Gość ovorP
tyle nieszczęść na raz? sprawdź, może masz jeszcze nowotwór?:o

Gość ovorP
ps. urzekł mnie tekst o ciężarówce:) napisz do telewizji może wykorzystają go w "Trudnych sprawach" i odpalą ci jakieś tantiemy:)

Gość kama44444
ile wazysz i masz wzrostu?

Gość liczysz na manne z nieba?
cuda już dawno za nami. zamiast liczyć na ustawionego faceta sama zadbaj o życie. praca, może własny lokal. jeśli to osiągniesz, nie będziesz potrzebowała żadnego.

nie schudniesz bedziesz samam popatrz na to pozytywnie wszystko jest w twocich rekach ja mam gorzej bo mam szeroka dupe i to przez kosci i tego nie zmienie tak samo nie powieksze penisa

Jestem zdrowa, wam jest łatwo powiedzieć ćwicz! chodzę do pracy na pieszo 1 km i w ten sposób chudnę, ciocia mówi, że z każdym miesiącem jest mnie mniej, ale ona mnie tylko pociesza. Szukam faceta, który nasz utrzyma tzn mnie moją córeczkę i pomoże mamie i cioci. Prawda jest taka, że mężczyźni wolą wieszaki niż bardziej krągłe kobiety. Nawet ścięłam włosy aby je łatwiej utrzymać.

Jestem zdrowa, wam jest łatwo powiedzieć ćwicz! chodzę do pracy na pieszo 1 km i w ten sposób chudnę, ciocia mówi, że z każdym miesiącem jest mnie mniej, ale ona mnie tylko pociesza. Szukam faceta, który nasz utrzyma tzn mnie moją córeczkę i pomoże mamie i cioci. Prawda jest taka, że mężczyźni wolą wieszaki niż bardziej krągłe kobiety. Nawet ścięłam włosy aby je łatwiej utrzymać.

Gość kasinka...
a szukalas pomocy u fachowcow? Dietetyka na przyklad. Pewnie nie dieta jednorazowa jest potrzebna a stala mian nawykow zywieniowych. I wsparcie psychologa. Zebys uwierzyla w siebie, nie pchala sie w uklady z facetami, ktorzy...Toba pogardzaja. Byc moze podswiadomie powtarzasz model zycia rodzicow. Trzeba nad tym popracowac. Mezczyzni sa rozni, maja rozne gusta. Nie wszyscy lubia szczuplutkie. Tylko nie wolno zgadzac sie na seks z pierwszym z brzegu. To nie jest metoda na zatrzymanie faceta. Z reszta - sama widzisz jak to sie konczy. Poszukaj fachowej pomocy. I nie nastawiaj sie na szybkie efekty. lepie wolniej, ale systematycznie tracic na wadze. I bez glodowek. To zludne. Ale przede wszystkim polub siebie. Bo z tym chyba masz najwiekszy problem, co...?

Gość kama44444
dobra rada: mniej żreć i schudniesz :) może dukan albo 1000 kcal??

Ja nie mam czasu na chodzenie na dietetyka, Mam grube kości mam 165 cm i 89kg wiem, że taka jest rzeczywistość, przytyłam po ciąży bo jadałam za dwoje. Staram się jeść zdrowo dużo rzeczy na parze mniej smażonych. Moja mama nie pracuje ma 55 lat moja ciocia 58. Mieszkamy w 50 m mieszkaniu. Ja pracuje jako kucharka w szkolnej świetlicy. Wszystko co zarobie idzie na opłaty, dziecko, jedzenie. Ja staram się jak mogę aby wyglądać ładnie. Nie maluje się, gdyż to przeszkadza mi w pracy, bo później świeci mi się skóra. Poza tym mam trądzik różowaty i to nie jest wskazane na podkłady czy pudry.

Dziewczyno zejdź ze mnie nie udzielaj się jak uważasz, że kłamie

Gość bziuuuuul
szkoda mi Ciebie :( zobaczysz, ułoży się... 3 mam kciuki :*

Kiedy mam wyglądać ładnie, moja mama siedzi w domu z ciocią i zajmują się córeczką. Jeden obowiązek mi rano odchodzi. Jednak praca, cały czas stoję przy kuchni po 10 godzin, uważam, że wykształcenie mam bo nie skończyłam na podstawówce. Nie chce faceta którego będę utrzymanką, ale chce aby nam pomógł. Żebym miała męża.

Gość kasinka...
Mycha...? Ty mi tu brakiem czasu oczu nie zamydlaj! :P ;) babcia dziecka nie pracuje, wiec z pewnoscia chetnie z wnukiem zostanie ten raz, dwa razy w tyg.na dwie godziny, podczas gdy Ty bedziesz u dietetyka, czy na silowni. Az tyle kasy to Cie kosztowac nie bedzie. Poza tym do lekarza mozesz ic w ramach Funduszu. Na wizyte tylko dluzej poczekasz. Tylko sie zdecyduj, czy faktycznie chcesz cos zmienic w swoim zyciu, czy chcesz jednie o tym gadac?

Czy sąsiedzi pod wami mają wzmocnienia jakieś np stropy, są ubezpieczeni bo jak np wasza trójka zacznie ćwiczyć i w tv krzykną skaczemy jak kangury to biada tym co mieszkają pod wami.

Gość jestem kobieta woda ogniem
jennifer nicole lee - wpisz sobie w google! ta baba byla potworem a teraz jest guru fitnessu :) wez sie za siebie a nie biadol :)

Gość ghrrrhhrr
"Przecież skończyłam szkołę gastronomiczną, nie jestem głupia." "Szukam faceta, który nasz utrzyma tzn mnie moją córeczkę i pomoże mamie i cioci." A według mnie to są właśnie najlepsze teksty w tym prowo :D

Gość Oczywiście że
typowy garkotłuk.Totalny głupek który szuka faceta który będzi e cutrzymywał grube hipopotamy i czuł się spełniony swoją misją dziejową.W końcu atrakcyjna partnerka jest niesamowicie wykształcona.

Gość ELLERRRR
NA ROWER DZIEWCZYNO A JAK NIE TO NORDIC WALKING!!!!

Gość ELLERRRR
W ZESZŁYM ROKU W CIĄGU DWÓCH DNI ZROBIŁEM 400KM SPALIŁEM 100000 KALORII!! ROBI WRAŻENIE NIE?