Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelina152

Zakochalam sie w ksiedzu

Polecane posty

Gość Ewelina152

Zakochalam sie w ksiedzu, mlodym kleryku, i nie wiem co zrobic, nie bylo po miedzy nami zdnego kontaku fizycznego, on chyba zdaje sobie sprawe,i jak narazie nasza syt mozna okreslic,jako separacje. kiedys pytalam sie go czy zrzucil by sutanne, dla kobiety to odp ze widzi swoje zycie jako ksiadz. ktos mi doradzi?

Gość koksutonaskce
ksiadz to posada a mąż jakiejś dzi­wki to żadna atraKCJA

Gość zapamietaj
ksiadz i szwagier to nie mezczyzna i tak na niego patrz

Uciekaj gdzie popadnie. To się Bogu nie podoba i to Ci powinno wystarczyć eby dać sobie spokój. Mnie też się kiedyś ksiądz podobał, ale nie miałam czelności nawet się na niego popatrzeć bo dla mnie Bóg jest na pierwszym miejscu. A ja wiem, wiem to na pewno że Bóg pozwala z siebie szydzić do czasu, a potem kara jest wielka, proporcjonalna do Jego majestatu. Ja na prawde wierzę że ksiądz nosi na rękach Ciało Boga i te ręce muszą być czyste, ja na pewno ich nie ubrudzę, niech się dzieje co chce. Moim zdaniem najlepiej unikać okazji, jeśli widzisz że masz taką słabość do tej osoby, to uciekaj od okazji, zmień parafję, idź do innego kościoła, uciekaj póki nie jest za późno.

Gość gtrop
ale cie nawiedzilo , ksiadz to zwykly smiertelnik i tak jak kazdy z nas tez ma potrzeby .....

Gość forward
''mlodym kleryku'' - kleryk to jeszcze nie ksiądz. Może w każdej chwili zrezygnować.

Gość grzech nieczystości, paranoja
toś głupia i mało ambitna, jak spaść to porządnego konia, a wisieć to na grubej linie, i kochac księżniczki. Trzeba było zakochać się w biskupie, lepszy samochód, jak bachor sie trafi, aborcja w eleganckiej klinice w Niemczech i opieka psychologa, młoda i durna pipa z ciebie.

Gość lalakaj
A mnie to Ksiadz powiedział ze mnie Kocha to kto mial wieksza paranoje???