Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myśle imyśle

przemijanie

Polecane posty

Gość myśle imyśle

patrze na filmiki Violetty Villas i myślę sobie, że szkoda czasu na życiowe obiekcje... była z niej sexi laska a tak smutno skończyła... może szkoda czasu na uczciwość i wierność. Dziś jesteśmy młode ładne, zgrabne a z racji przysięgi małżeńskiej mamy mężów nie zawsze udanych, z którymi jesteśmy spełnione. Szczęśliwe to złe słowo, ja po 11 latach małżeństwa nie mogę powiedzieć, że jestem nieszcześliwa. Szcęście i radość życia dają mi dzieci, przyjaciele... A mąż? Jest i dobry i zły. Nikt nie wzbudza tak skrajnych emocji. Chciałabym, żeby pozwolił mi się kochać ale często tak zle postępuje, tak często rani moje uczucia, że nie jestem w stanie go kochać tak jakbym mogła i chciała... Smutne to... Nie patrze facetom w oczy, bo mogliby mnie przeczytać- nie wszyscy nie każdy potrafi. Nie przyznam sie nikomu, że brak mi uczucia, zrozumienia i czułości. Mój mąż nie wie, że moja ulubiona piosenka to Groszki i róże Ewy Demarczyk, czy on wogóle wie coś o mnie w środku? Jestem ja- ciało. Podawaczka obiadów, sprzątaczka, praczka, chodzaczka do pracy...i już... pozdrawiam... teraz mi lżej :)

Gość myśle imyśle
...lubie śpiewać lubie tańczyć, lubie zapach pomarańczy... mój mąż nie daje mi prezentów booooooooooooooo uwaaaaaaaaaaaaaaga!: nie ma pieniędzyyyyyyyyyyyy!!!!

Gość myśle imyśle
nie wychodzimy nigdzie razem boooooooooooooooo nie ma pieniędzyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Gość myśle imyśle
nie jest dla mnie miły boooooooooooooo uwaga, to nowe ma : problemyyyyyyyyyyyyyyyy

Gość myśle imyśle
a tak poza tym powinnam być zadowolona booooooo? mnie nie zdradza! hurrra! sukces fulllll!

Nie jesteś szczęśliwa w małżeństwie. Twój Mąż nie jest zainteresowany Twoim wnętrzem. Może mu powiedz, że nie czujesz żeby on interesował się Tobą. Możesz mu podrzucić jakieś książki ...

Gość myśle imyśle
on nie czyta, łowi ryby... rana według niego może być tylko fizyczna, reszta to wymysły...

Gość myśle imyśle
jakiś czas temu odpowiedziałam mojemu znajomemu, że ja mogłabym byś gejszą myślę, że jestem miłym towarzystwem, lubię dyskutować, wiele wiem, dużo czytam, przebywam z ludzmi...a mój mąż i ja to tylko obowiązki. Rachunki, dzieci, praca, choroby. ZERO czasu dla przyjemności przebywania razem.... okropne...

Gość myśle imyśle
jestem z nim bo... mam dzieci i on mnie kocha i obiecałam, w dniu ślubu, że na dobre i na złe będę....

OKey jesteś z nia dla dobra dzieci. Rozumiem. A teraz co jak dzieci dorosną (19-23 lata)? Już wtedy nie będą potrzebowali domu rodzinnego ...

Gość myśle imyśle
i to jest właśnie to, że są we mnie sprzeczności człowiek ufny i uczciwy który oparty na doświadczeniu pokoleń powinien wytrwć w raz podjętej decyzji. I człowiek potrzebujący jeszcze odnalezienia, żeby ktoś odkrył jego dusze....

Gość myśle imyśle
dzieci zawsze będą potrzebowały domu rodzinnego...to nie ma związku z wiekiem a z tym czy ten dom jest prawdziwie rodzinny

Gość myśle imyśle
z jednej strony fałsz prawdziwy, bo będąc z nim za czymś tęsknie ale nie pozwalam na realizacje tej tęsknoty....Co jest ważniejsze soma czy psyche? a jak jedno zaniedbasz gdzie zaprowadzi cię drugie?

Wybacz, ale dziecko 18-20 letnie jest mocno ukształtowane i ew. rozwód nie jest dla nich dużym szokiem. Złożyłaś przysięgę i teraz masz wątpliwość. Widzisz, bratnia dusza w małżeństwie to rzadki przypadek. Tak naprawdę codziennie podejmujemy decyzję czy jesteśmy razem czy nie. Uważa, że warto mówić drugiej stronie czego Ci brakuje. Co czujesz, że on Cię nie rozumie. Kiedy moja żona zaczęła mi wysyłać takie sygnały, zacząłem ciąg działań które bardzo mnie odmieniły. Dzięki temu bardzo dużo się nauczyłem. A gdyby mi nie powiedziała ... to nic by się nie zmieniło. Otwórz do niego swoje serce i pokaż swój ból. Jeśli on Cię kocha i zobacz Twój ból, może się zacząć starać. Powodzenia!

Gość myśle imyśle
czy są ludzie zadowoleni? spełnieni? tacy co im tylko ptasiego mleka brak?

Gość myśle imyśle
dziękuję Jacku zo podpowiedzi, obiektywne opinie czegoś mnie uczą. Nasze dzieci bardzo kochają ojca w naszej rodzinie ogólnie jesteśmy zżyci. Ciotki, wujki, kuzynki ciągle wszyscy uczestniczymy w naszym życiu obchodzimy razem wesela, przyjęcia, urodziny i święta. Więc dla mnie dom rodzinny to jest taka moc pokoleń....

Gość myśle imyśle
mój mąż mnie nie słyszy...on ucieka.... on jest tak mnie pewien, że myśli że mu wolno... pozwolić sobie na słabość na póżny powrót do domu, na jazde po pijanemu, na wszystko.. bo za zakrętem drogi jest dom z łóżkiem, kołdrą, herbatą....aż chce się wracać he he

Gość myśle imyśle
szkoda ze juz wszyscy śpią...dobranoc :)

Gość myśle imyśle
ja jeszcze nie śpieeeeeeeeeeeeeee