Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość habibi28

mój przystojny lokator

Polecane posty

Gość habibi28

może to szczeniackie ale zapytam. Mam 29 lat wynajmuje mieszkanie a raczej zaczęłam, pewnemu facetowi przystojnemu i już od pierwszego spotkania zaiskrzyło między nami. Jest pod każdym względem dla mnie idealny, zaradny , miły ,skromny i w dodatku przystojny jak nie wiem co. Właśnie takiego kogoś szukałam i znalazłam ale do rzeczy. Nie ośmieliłabym się poderwać faceta nie jestem ztych ale dałam mu leciutko do zrozumienia że mi się podoba o ile moja powściąglowość można nazwać poderwaniem :) Po jednym sms-ie ,przyszedl drugi od niego , że marznie w mieszkaniu . Bardzo się zmartwiłam bo w końcu przezmnie , wynajął pokój w nieocieplonym bloku ale napisałam bardzo profesjonalnie że nie da się narazie nic z tym zrobić. A on że chyba da musi znaleść inny sposób na ogrzanie , uśmieszek i drugie zdanie że zaprasza mnie na kawe. Ucieszyłam się jak głupia ale pytanie. Czy miał na myśli mnie jeśli chodzi o te rozgrzanie? Bo jeśli tak to troche śmiale posunięcie z jego strony a może też chciał mi dać do zrozumienia że mu się podobam ale nie wie w jaki sposób i tak mu wyszło. Wiem że jestem o krok o zakochania się wnim jakbym i ja też mu się podobała , tylko o tym nie wiem:(

Gość Herrada5333
tak,mial.

Gość poranny kac
miał na myśli Ciebie, ale to tylko żart.

Gość ciekawe co u ciebie mała
Idź go rozgrzać!

Gość kompozytor naleśników
hapsnij dongla poki nie ucieknie i podnies mu czynsz za dodatkowe uslugi

Gość rat26
pewnie to flirt;)

Gość habibi28
to dobrze że żart , nie chciałabym żeby sie okazał jednym z takich zresztą na takiego mi nie wygląda jest za skromny:) dlatego to tak bardzo mnie zdziwiło i pomyślałam że albo jest po piwie albo się myle co do niego. Ma mi dac znać co do spotkania. Chodzi tu o niespodzianke ma je umobleować i pokazać mi całość a ja mam oglądać:):) w między czasie kawka ale nie mogę się doczekać jak nie wiem co...

Gość habibi28
dowiem się czy to flirt na spotkaniu ale już sam fakt że mnie zaprosił to już coś jeśli chodzi o niego:) nie jest to chlopak który podrywa byle co i byle jak to widać ale mogę się mylić .

Gość ciekawe co u ciebie mała
Widać mieszkanie mu się spodobało i postanowił sobie zająć miejsce na dłużej :-D Mam nadzieję, że nie ma pokoju na klucz, a przynajmniej nie planuje go na noc zamykać :-P