Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agatha884

problem z kamieniem butelką

Polecane posty

witam, mam wielki problem ... bowiem karmie moją córeczkę (1,5 miesięczną) mlekiem modyfikowanym, ale od kilku dni pojawił się problem... pijąc mleko strasznie się krztusi i nie może złapać oddechu. Nie wiem co robić... je bardzo łapczywie, stosujemy już różne techniki karmienia, a i tak problem znów wraca. Dodam tylko, że używamy butelek Avent i aktualnie smoczka 2. Dziś wróciłam do smoczka 1 i było troszeczkę lepiej. Doradźcie co mam zrobić .. może jakiś zagęszczać do mleka ?

Gość jiiiiiiił
Ja z tego powodu długo używałam smoczka 1, chyba do końca 3.m-ca. Nie ma co się spieszyć.

Gość D...zapytajka
Zagęszczacz odradzam,natomiast proponuje pozostać przy smoczku 1

Gość jiiiiiiił
Poza tym jeśli zagęścisz mleko to przez smoczki Aventu w ogóle nie przejdzie. No i po co w takiego maluszka od razu zagęszczacze ładować.

Gość a może zacznij
karmić ją częściej, żeby tak nie rzucała się na jedzenie? jak nie będzie sciekle głodna, to powinna spokojniej jeść. Pewnie przechodzi skok rozwojowy. Ja nie zmieniałabym smoczka, a zagęszczacz też nie wydaje mi sie dobrym pomysłem.

Gość a może zacznij
wsciekle głodna mialo być

Gość popieram poprzedniczki
Po co smoczek 2??? A zagęszczacze to sama chemia i świństwo, dziecko ci się po tym nie będzie mogło wysrać :O

dzięki za fachowe rady, człowiek mając pierwsze dziecko dopiero się uczy, a lepiej zapytać niż zrobić coś głupiego. :)