Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sisis

dziewczyny w zwiazkach z obcokrajowcami czy

Polecane posty

Gość sisis

obchodzicie dzien kobiet?:) wiem, ze to smieszne pytanie ale jestem ciekawa jak to u Was jest:) w moim zwiazku nie obchodzimy tego dnia powiewaz w kraju mojego partenera sie go nie obchodzi. co prawda wspominalam mu o tym, ale w ramach ciekawostki, nie przeszkadza mi, ze on tego dnia mnie nie rozpiszcza bo itak jest super facetem:) a jak jest u Was?

Gość Cpewnego pieknego dnia
my z moim Anglikiem obchodzimy Dzien Kobiet :)

Gość otylia44444
Ja z moim Australijczykiem też :)

Gość powiem ci tak......
gdzie mam znalezc faceta obcokrajowca? tylko nie ciapatego

Gość otylia44444
Kiedy ja mówię,że mam faceta obcokrajowca,to każdy mysli,że ciapaty albo murzyn.A ja śmieję się z tego :D Nie upadłam tak nisko,żeby związać się z facetem innej rasy.

Gość powiem ci tak......
to gdzie mam znalezc? podobaja mi sie niemcy i brytyjczycy

Gość otylia44444
Ja nic Ci nie doradzę,swojego poznałam przez znajomych.

Gość Cpewnego pieknego dnia
akurat moj Anglik (jest bialy) ma czarnego ojca, ktory jest Anglikiem, ale dziadkowie sa z Afryki. nie wrzucaj ludzi do jednego worka. znam kilku ciemnoskorych Anglikow. i wlasnie przez takie komentarze jak twoj moga czuc sie gorsi we wlasnym kraju ale to tak poza tematem

Gość otylia44444
A dlaczego?Ona ma prawo decydować kogo wybiera na swojego mężczyznę i to jej święte prawo,żeby nie chcieć ciapatego czy murzyna.Ja bym nie chciała :D

Gość Do Otylii
Dziewczyno, opamietaj sie. Moj maz jest z Indii, czy to znaczy, ze ja upadlam nisko??? Wez sie puknij w leb. My z mezem zawsze obchodzimy Dzien Kobiet, co roku dostaje od niego kwiaty na te okazje, jeszcze nigdy nie zapomnial. Obchodzimy tez Wielkanoc, Boze Narodzenie, Walentynki.... :)

Gość Do Otylii
Zjebie, na takiego jak ty to ja bym kupy nie chciala zrobic wiesz? :) Wiec nie podniecaj sie tak za bardzo. Polak? Aha, to ten smierdzacy wodka, fajkami, w brudnych ubraniach i z brudnymi paznokciami, pojeb, ktory nie umie nic, oprocz siedzenia na internecie ( kafeteria ). Przyklad? O, nasz kafeteryjny koleszka, ten co tak zazdrosci innym szczesliwego pozycia malzenskiego. Ruchaj sie, wiesniaku! :D

Gość uzytkownik
udowodniono ze polki to dzi6wki......jeszcze nie slyszalam zeby kobiety z innych panstw mieszaly sie tak z czarnymi albo arabami jak polki......mieszkam za granica i wszystkie kobiety z innych panstw sie szanuja Niemki,ukrainki(moze mniej bo pija) koreanki,meksykanki ale z arabem to tylko polke zobaczysz.......kobiety p[omyslcie o dzieciach,jedna polka spi*rdoli*la sie z arabem i dzieciak wyszedl uposledzony bo cos tam w genach bylo nie tak,w koncu arab ja zostawil i zostala sama z chorym dzieciakiem

Gość otylia44444
Chyba bym na głowę upadła,jakbym miała się z ciapatym związać .To dowód na brak szacunku do samej siebie.

Gość Eeerrr...
Faktycznie, kazda, ktora sie "szanuje" zwiaze sie z Australijczykiem, ktory non stop smierdzi piwem i szaleje dopoki viza na pobyt w UK mu sie nie skonczy haha

Gość Fionasssss
Otylio, ty jestes dowodem na brak szacunku do samej siebie, bo zwiazalas sie z Aussiem. A fe! Wypierdalaj szmato!

Gość otylia44444
Zabolało,co ???Hahahaha

ja nie obchodze bo mi sie kojarzy z komuna. a mojego brytyjczyka poznalam w pracy. nie bylam i nie mam zamiaru byc nigdy z zadnym ciapatym, bo oni albo maja cos we lbie albo przepasc kulturowa jest za duza. poza tym przewaznie nie lubie ich wygladu.

Gość Eeerrr...
Mozesz myslec Otylio, ze zwiazek a Australijczykiem, to jak zlapanie Pana Boga za nogi. Znam sporo Australijczykow i tez bylam z jednym w dwuletnim zwiazku. Na poczatku wydaje sie byc super to, ze sa tacy easy going i laid back, tylko, ze oni po prostu tacy sa. Non stop imprezuja i patrza tylko gdzie tu napic sie piwa, sa lekkoduchami, ktorzy o nic sie nie martwia. I oczywiscie nie przyznasz na forum, ze mam racje, bo Twoj Australijczyk z pewnoscia "taki nie jest", ale wiesz, ze to prawda, bo taka jest po prostu ich kultura, wiec to u nich "normalne". Do tego sa rasistami, co Tobie tez widze bardzo sie udzielilo, a sam fakt, ze ktos jest rasista znaczy, ze taka osoba moim zdaniem na szacunek nie zasluguje. Na koniec dodam jeszcze, ze nie zaimponujesz nikomu tym, ze jestes "w zwiazku" z obcokrajowcem, ktory na dodatek obchodzi Dzien Kobiet (oczywiscie jak mu przypomnisz, ze taki dzien istnieje i wyprosisz kwiatka haha), bo mamy XXI wiek i to teraz nic wielkiego, a nawet na porzadku dziennym szczegolnie jesli mieszka sie za granica, no chyba, ze w Twojej wiosce ludzie nadal otwieraja buzie i krzycza WOW! haha

Gość zaczarowany olowek1000
zalosne jestescie wszystkie, pomarancze. Totalny brak klasy.

Gość otylia44444
A tu Cię rozczaruję,bo często dostaję kwiaty od niego ,nawet bez okazji :)

Gość Fionasssss
Zabolalo? Wiesniaro, ja mam chlopaka Polaka. dla mnie takie kurwy jak ty nie maja zadnego poszanowania. co zaden Polak cie nie chcial, i wyrwalas sobie ozziego? SZMATA! Zwykla polska kurwa. Musisz byc niezwykle szkaradnym spermojadem heheheh :) A ty zona to juz w ogole sie nie udzielaj z tym swoim "brtytyjczykiem". Siedzisz z nim na "kocia lape", dzieciaka ci zrobil, ale sie z toba nie ozenil. buahahahah

Gość zaczarowany olowek1000
i musisz swoja niska samoocene podwyzszac obrazajac inne kobiety?

Gość Eeerrr...
W ogole nie jestem rozczarowana, bo wierze, ze dostajesz kwiaty bez okazji, gorzej jak okazja jest, ale kwiatow nie ma...:)

Gość otylia44444
Ale dziewczyny się produkujecie z zazdrości :)hehehe.Też byście wolały kogoś porządnego,a nie brudasa :)

:D poprostu siedze, czytam i nie moge wyjsc z podziwu jakie Polki potrafia byc wobec siebie wredne i agresywne. Jak dobrze, ze w swoim gronie nie mam takich egzemplarzy jak wy

Gość nie rozumieeeeeeeee
moj anglik jest bialy ale ojca ma czarnego ....buhahahahha no rozwalilo mnie to:D:D

Gość Fionasssss
Tzn. Polak jest dla ciebie brudasem? A ozzie porzadny? A ja no nie moge hahahaha Podpowiem ci. Ty jestes dla niego tylko zwykla szmata z jakiejs tam Polski, nota bene, to samo co Lotwa, Litwa, Estonia, Rosja. Czyli kraj prostytutek. Jakbys byla porzadna to nie szukalabys obcego, ale ze cie nikt NORMALNY nie chcial to wzial cie ozzie na bzykanko, jakas tam Poleczke z biednego kraju, co sie napalila na to,ze moze kiedys zostanie obywatelka Australii i moze wyjdzie ze swojej wsi w Polsce. Blad kochana. On sie z toba nigdy nie ozeni. Wybzyka cie i cie zostawi,bo tak sie robi z kurwami :)

Gość miedzynarodowka 32666666666666
masakra co czytam dla mnie was wszystkie w izolatce powinni zamknac, rasistki, zolzy jadem ziona.. Autorka zapytala o swoeto a one wyzywaja sie i rasizm pzremawia , sama wybieram sobie kogo chce i juz...moja brocha czy on angol czy on ciapol..moje zycie i wara wam i wassza opinnie w diupi mam. Tez mnie nioe jedna kiedys dreczyla , a le zobaczyla jak mnie maz traktuje i jak mieszkamy to jej kopatra opadla, .Jaz mamy mezem obchodzimy jak najbardziej:)

Gość uzytkownik
wracajac do tematu to obcokrajowcy maja w dupie jakies tam komunistyczne swieto "dzien kobiet"oni nie szanuja kobiet a juz na pewno nie z innego panstwa,smieja sie z takich swiat a kwiatka kupuja na od*pied*dol sie z mysla o latwym ruchanku.........a one w niebowziete ze facet tak strasznie zakochany,tak szczerze to wole miec normalnego goscia z kim mozna sie poklocic niz udajacego zakochanego czarnucha i zgadzam sie ze polki ktore nie maja powodzenia wiaza sie z arabami

Gość chinszczyzne lubie
Nie, nie obchodzi moj Anglik dnia kobiet ale nie przeszkadza mi to gdyz sama nie lubie tego komunistycznego swieta. Nie obchodzi on tez oczywiscie dnia mezczyzn, zeby nie bylo. Swoja droga dziewczyny, zastanowcie sie co tu piszecie. Jestescie wstretnymi rasistkami, bez kultury, istna patologia, macie sie za najmadrzejsze, ponizacie kazdego kto ma inne zdanie niz wy same. Nieladnie. I tak , jest to mozliwe by z czarnych urodzil sie bialy. Zapraszam do lektury zlozonej genetyki. 4 klasa biologi w liceum ogolnoksztalcacym. Jezeli ktos chce byc z irakijczykiem niech sobie bedzie, tak samo z hondusem, zoltym czy czarnym czy bialym. Dajcie innym zyc. Bez pozdrowien.