Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sisis

dziewczyny w zwiazkach z obcokrajowcami czy

Polecane posty

Gość mundra kamila
Wzialbys czarna angielke Prezesie? Zrozumiales juz temat w ogole skoro sie nadal wypowiadasz?:O

No i kolejna madrosc zyciowa Prezesa. Angielki sa z Polakami na kilka tygodni, miesiecy a glowna przeszkoda to jezyk. OMG... Otoz nie, dziecino. Angielki nie sa z Polakami nawet na jeden dzien, bo one maja swoich Brytyjczykow u siebie. Im jacys tam biedni Slowianie nie sa potrzebni. I nie zarzucaj mi bycia z jakims czarnym. Nigdy nie bylam, nie jestem i nie bede z zadnym z nich. Nie lubie tylko twojej kompletnej niewiedzy. Przeraza mnie ta niewiedza i zastanawiam sie jakie ty wartosci wyniosles ze swojego domu rodzinnego?

Gość smutna mary
Fairy i tu znowu musze sie z Toba nie zgodzic bo moj brat mieszka w Anglii prawie 15 lat, od 11 sa malzenstwem i przynajmniej w ich otoczeniu jest sporo par angielek z polakami. ale to pewnie tak jak pisalas zalezy od polakow bo w otoczeniu mojego brata wszyscy maja wyzsze wyksztalcenie idealny angielski i dobre zarobki. kiedys spyatal sie anglika czemu jest tak, ze anglicy czesciej niz angielki wybieraja sobie na partnerow osoby narodowosci polskiej i on stwierdzil, ze wielu facetow uwielbia polski akcent. angielski uwazaja polakow za bardzo przystojnych, mieszkalam w anglii 7 lat i widzialam cala mase angielek uganiajacych sie za polakami w klubach. takze to nie o urode chodzi a o charakter. bo polacy maja opinie przystojnych ale agresywnych.

Gość szkoda gadac aaaa
ee nie ważne jakiej człowiek jest rasy, byle związek był udany, traktowali się jak trzeba i tyle. Żyjemy w XXI wieku, związki mieszane to "normalnsc"

polacy sa generalnie bardziej agresywni, i to o wiele, ale nie w stosunku do kobiet. chodzi glownie o jezyk, i o zarobki. to sa przeszkody w byciu z angielka. polacy maja mase spraw o pobicia, awantury, ale to omija kobiety. a ciapki odwrotnie, wlasnie agresje kieruja w strone kobiet.

cytat, Prezes Wertyp: "polacy sa generalnie bardziej agresywni, i to o wiele, ale nie w stosunku do kobiet." Ech...no comment :) Tak Prezes, Polacy nie sa agresywni wobec kobiet, zwlaszcza ty, niejednokrotnie przeciez nam to udowodniles tutaj na forum :D

fakt, ze masz cycki nie oznacza ze nie moge cie obrazic slownie. przemoc fizyczna jednak w stosunku do kobiet jest zabroniona. jest to utrata honoru, nawet w obronie wlsnej ;)

Gość mundra kamila
to forum to strata czasu a wetryp to huj emigracji co kapie sie w swoim gownie :O dobranoc:O

Tak?? A to czemu innym razem pisales, ze te laski, ktore byly z obcokrajowcami to trzeba naznaczyc ogolic glowe na lyso? Nawet w tym topiku pochwalasz to, ze jakis Arab pobil Polke, bo "jej sie nalezalo". Brawo. Jestes agresywnym rasista, ktorego zadna porzadna laska nie chce. Nie dziwie sie. W ogole nie wiem dlaczego ja trace czas na jakze "blyskotliwa pogawedke" z jakims gowniarzem. Milego monologu prezesie. Dobranoc.

z tym arabem, to chodzilo mi o to, ze dobrze ze ja bil, bo sama tego chciala. jesli zadaje sie z takim, to powinna wiedziec, ze jest jego wlasnoscia, a bicie jest forma kary dla kobiet w Islamie. a to nie ja pisalem o jakims goleniu. zreszta mi chodzi tylko o te co sprowadzaj afrykanow, i ciapkow do PL. bo to jest masowe zjawisko. albo robia im za wizy. albo sie szmaca na emigracji. deportowac z EU razem z tymi ich milosciami. musze sie wyspac. nara

Gość uzytkownik
zgadzam sie z prezesem.......ich panstwo to pieklo i robia wszystko zeby sie stamtad wyrwac,najgorzej jednak jak jeden sie dostanie to sciaga cale rodziny a pozniej mnoza sie jak szczury i ciezko to wytepic......to bydlo to gorsze od cyganow,ale laski niech sobie mysla co chca

fionassss --> nie wiem jak ty ale ja nie mieszkam w jakiejs polublinskiej wsi zeby myslec, ze skoro facet zrobil mi dzieciaka to musi sie ze mna ozenic. o tym zyciu na kocia lape (co to wogole oznacza i czym sie rozni?) to moja swietej pamieci babka mogla by wypominac bo tak to kiedys bylo, dziewczyna w ciazy to sie zaraz spieszylo do ozenki co by ludzie na wsi nie gadali. ja dziewica nie jestem od dawna zeby udawac przed oltarzem ze facet mi zrobil dziecko juz po slubie. no bo chyba o to ci chodzi tak? czy o co? chetnie wysluchalabym twoich argumentow. zazwyczaj zlewam tego typu staroswieckie komenatrze bo co komu do tego czy ja mam ochote na malzenstwo czy nie, ale ile mozna? zroilismy sobie dziecko i mamy zamiar zrobic jeszcze jedno w najblizszym czasie i zyjemy sobie szczesliwie na "kocia lape" od prawie 5 lat i podwazanie ze jestesmy normalna szczesliwa para jest bezcelowe. pewnie czujesz sie ode mnie lepsza bo masz meza. a na zdrowie ci :) i blogoslawienstwo na droge. co do tej dziewczyny co ja muslim pobil, po czesci zgadzam sie z prezesem bo wiedziala w co sie pakuje. oni nie maja szacunku dla kobiet i taki scenariusz jest bardzo prawdopodobny wiec po co sie pakowac wogole w jakies takie dziwne zwiazki z arabami. moze nie prosila sie o to ale byla glupia (sorry). dobrze ze jej nie zabil. na szczescie uczymy sie na bledach.. brytyjki generalnie polakow nie lubia. znam jedna pare brytyjka i polak i on od niej jest o wiele lepsza partia.

zgadzam sie. po za napalonymi angielkami, ktore mysle, ze polak nie ma prawa im odmowic, to generalnie polacy sa traktowani jako sort 2 rzedu. ciapki sa jeszcze nizej, ale oni lepiej z jezykiem stoja. polki zas to awans spoleczny dla anglika, ktory nie ma praktycznie szans na atrakcyjna angielke. oni twierdza, ze polacy sa strasznie wybredni. dla nich kazda szczupla jest atrakcyjna. powtarzam. do tych co glupoty tu wypisuja. wasi murzy czy pol murzyni, nie sa anglikami!!!!!! tylko na papierku!!

te dziewczyny z anglikami ktore znam byle czego nie wybraly. kazdy z nich nalezy do przystojnych, w podobnym wieku. ten wizerunek tworzony przez zazdrosnikow, czyli polki z brzydkim starym angolem to jakis mit bo osobiscie nigdy nie spotkalam ladnej polki z brzydkim angolem.

ja spotkalem, i to o dziwo w polsce, przy czym laska zostala wyzwana na ulicy. szla dumnie z starszym anglikiem. byla bardzo ladna, angol szkoda gadac, jak wnuczka z dziadkiem.. pewnie przyjechali sobie zwiedzic. generalnie w Walii nie widuje sie polek z miejscowymi. za to w Anglii juz tak. te polki, ktore maja dobra prace i jezyk faktycznie sobie przebieraja. nie musza szukac na sile, bo maja dosyc kasy. ale te malolaty, co ledwo papierosy potrafia kupic czesto sie kurwia za same mieszkanie, zeby dostac nadgodziny. i to nawet z sniadymi.

Gość dziwna sytuacja jak dla mnie
prezes jelopie nie tobie oceniac czy facet jest fajny czy nie :) zamknij juz ta swoja jadaczke bo klepiesz bez sensu ludzie zawsze maja jakies ale... jak z Polakiem to zle, jak z Anglikiem tez, jak slonce swieci to za jasno jak deszcze pada to za mokro. i tak wkolko :)

prezes --> pewnie i masz odrobine racji, ja moze nie wiem bo nie trzymam z takim sortem, polki ktore sie kurwia o nadgodziny jak mowisz to raczej nie moje grono znajomych albo wogole ludzi o ktorych chcialabym sluchac.

Gość ciapata dziwica z murzynem
Oczywiscie, ze czarny, urodzony i wychowany w Anglii, jest Anglikiem. murzyn jest murzynem i nim bedzie,proste Normalne. Tak samo jak nasze czarnoskore Polki czarnoskore polki?buhaha.no coment reasumujac umarlo kiedys dziecko murzyna,poszlo do nieba i bog dal mu skrzydelka,murzynek zapytal boga wiec,teraz bede aniolkiem ? nie curva!!!nietoperzem i spier..dalaj!

Gość ciapata dziwica z murzynem
A wiecie kim byla matka tego murzynka?polka :D buuuhaha. ps zart jest o murzynku ale ciapatych tez sie tyczy :D

Gość sfsfdsvdv cv
a bułgar to też ciapaty??

Gość gimme moore
Nie wiem skad macie takie info ale w Walii jest spro Polek z miejscowymi i sa to przystojni faceci. Ja takze marze o takim jednym. Polacy w Walii za to fuj:O

Gość no mosz ten taki ten owaki
ten tak a te nie:O dam ci rade prezesiku:wy pier dalaj :)

Gość Fionasssss
Buhahahaha Zdesperowana domowo dziewczyno (bo zona przeciez nie jestes), a od kiedy Anglicy sa przystojni? Hahahaha no nie moge, Anglik to najbrzydsze prosie z calej Europy, nawet Polak przystojniejszy od tego czegos. Angol rudy, z zoltymi zebami, z taka jakas krzywa twarza a'la Wayne Rooney... Jeszcze jedno, tak czuje sie lepsza, bo mam meza. Bo wiesz, on sie ze mna ozenil z milosci, nie dla dziecka, bo dzieci jeszcze nie mamy. A jak bedziemy mieli, mam nadzieje wkrotce, to bede dumna mowiac "Maz i Zona" jako o naszej rodzinie. A wy? Narobicie sobie gromadke dzieciaczkow, on i tak sie z toba nie ozeni, ty jestes przy swoim nazwisku, a jak przed kims cos powiedziec to : Oto moj chlopak. Gratuluje. Jak mozna miec chlopaka i dzieci z nim, mieszkac na kocia lape? To bez sensu. Wciskaj sobie kit dziewczyno, ale prawda jest taka, ze gdyby on cie kochal, to by sie z toba ozenil, a ty z radoscia bys przyjela jego oswiadczyny. Jednak nie robi tego. Dlaczego? Bo od "dziewczyny" mozna odejsc kiedy sie zechce, a od zony nie. Poza tym przysiega sie przed Bogiem, a to wielu facetow przeraza.

Gość sfsfdsvdv cv
aha, to dobrze, że nie, bo pewnie mnie też byście wyzwali:/ to żart oczywiście, bo mam gdzieś wasze zdanie, ale czytając te wasze wypociny pytam się sama siebie, czy wy jesteście normalni, rasiści, i co to w ogóle za dzielenie czy ładne polki mają anglików, norwegów itd czy brzydkie?skoro im się podobają, nic wam do tego!

a skad ty pusta dziewucho mozesz wiedziec czy on mnie kocha czy nie? lezysz pod materacem u mnie w domu? brytyjczyk glupi nie jest i nie siedzi z kims kogo nie kocha bo ma z nim dzieci a tym bardziej nie planuje nastepnych. to moze u niejednego polaka jest tak bo takie u nas niejednokrotnie opinie napotkalam (takze od ciebie) albo ci mama opowiadala.. a ty myslisz moze ze ja bym miala byc taka glupia zeby byc z kims kto mnie nie kocha? tak sie sklada, ze akurat jestesmy od roku zareczeni ale jakjos zawsze jest cos wazniejszego. chociaz sama do malzenstw jestem srednio przekonana. calkiem mozliwe ze kiedy ja bede wychodzic za maz ty sie bedziesz rozwodzic. myslisz ze jak masz meza to masz gwarancje milosci i wiernosci? chyba sie za duzo romansidel naczytalas albo masz umysl naiwnej 15-latki. a najlepiej nastepnym razem przykladna zonko pilnuj swoich spraw.