Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olmnponop

czemu jak pojawiaja sie problemy to ktos pisze na co robiliscie dzieci?

Polecane posty

Gość grzenia
Zalosna jestes...

Zależy co komu daje szczęście. Jeśli ktoś chce zrobić sobie, i przy okazji dzieciom, z życia szkołę przetrwania, to wolna droga. Wkurza tylko późniejsze narzekanie- że państwo na utrzymanie nie daje, że pracy nie ma itp.

Gość do grzeni
Hahaha i kto tu nie ma argumentów? :D twoje argumenty to "sama nie rozumiesz", "jesteś żałosna" itd. spierdalaj już stąd

Gość grzenia
Argumenty mozn- a przytaczac w merytorycznej dyskusji a nie w pyskowce przedszkolaka- jak juz wczesniej pisalam. I kto tu mowil o wyzywaniu co? A teraz wybacz ale nie mam zamiaru tracic swojego cennego czasu na takie osoby jak Ty.

Gość do grzeni
Nareszcie

no są różnica pomiędzy "robieniem jak chomiki" gdy się nie ma kasy a mając dziecko traci się pracę... nie rozumieją tego te osoby które w życiu przeżyły przysłowiowe "gówno" ;) ale i te wypisują które miały taką samą sytuację ;) różnie z tym bywa. A wszystko chyba przez nudę i płytkie myslenie takich osób :)

Nie przejmujcie się tą grzenią, sama niedawno pisała, że chodzi do ZSZ i jest na rencie. Dajcie jej trochę pofantazjować o dzieciach i mężu za granicą :)

Gość PALIMELANDA
ja to w ogóle nie wiem Ty to chyba nienawidzisz wlsna matke. Urodzila Cie, zebys umarla. A u psychiatry juz bylas?