Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość technologgikaaa

ANTYKONCEPCJA bo zwariuje

Polecane posty

Gość technologgikaaa

Witam moje drogie panie. Potrzebuję szczerych odpowiedzi. Niedawno zaczęłam stosować tabletki antykoncepcyjne GEDAREL. W 2. tygodniu POMINĘŁAM wzięcie tabletki (więcej niż 12 godzin) wiec wzięłam j jak najszybciej i stosowałam dodatkowa antykoncepcje. w Pierwszy dzień 3. tygodnia pominęłam druga ale było to MNIEJ NIŻ 12 Godzin! dokładnie 11 godz minięcia. wiec nie stosowalnym dodatkowej antykoncepcji. teraz 2 dni przed skoczeniem paska, znowu zapominam, i minęło 9 godzin od pominięcia! co robić?? uzywac dodatkowej antykocepcji pomimo ze spoznilam sie mniej niż 12 godzin i antykoncepcja niby nie jest zredukowana? czy iść do ginekologa? czy jak? Pomóżcie. Dziękuję

Gość my ding ding dong
nie zakładaj w kółko tego samego tematu po pierwsze przeczytaj ulotkę dołączoną do tabletek po drugie jeśli totalnie nie radzisz sobie z terminowym zażywaniem tabletek zastosuj inną formę antykoncepcji :O

Gość technologgikaaa
No przecztałam, ale tam pisze tylko o jednej tabletce pominietej , a ja mam drugą tabletke w trzecim tygodniu juz tylko ze miej niz 12 godzin.

Gość dfssssssffffffffffffffffffffff
jesteś zjebana... przestań kupować tabletki i zacznij używac gumek...tylko nie zapomnij o nich... :o kooorwa jak można tak zapominać..biorę od 2 lati nigdy w życiu nie udało mi się zapomnieć...

Gość technologgikaaa
Eh no i właśnie pokazałaś swój poziom inteligencji. Ty może nie zapominasz, ja może tak. Zależy jaki masz styl życia i systematyczność. Ja niestety zapomniałam nastawić zegarka-trudno. Ogarnij się dziewczyno z takom złością. ;) Pzdr

Gość dfssssssffffffffffffffffffffff
"takom" ??? :D wystarczy ustawić przypomnienie w telefonie :D pracuje od 7 rano przeważnie do 21szej więc nie gadaj mi nic na temat systematyczności bo mam wile spraw i jestem ciągle zabiegana i zalatana :D ale od czego mamy przypomnienia

Gość Nie moge się zaczernić,
po co ci te tabletki dziewczyno ...

Gość technologgikaaa
Jak zawsze- ludzie czepiają się błędów, jak nie ortograficznych to gramatycznych. Ok TAKĄ? Pasuje? Eh. Jak byś napisała jak dorosła osoba to bym się nie czepiała a Ty od razu jak małe dziecko wyskoczyłaś ''Jesteś zje****''. Powtarzałam-miałam budzik zawsze nastawiony na moja godzinę, tym razem znowu się zapomniało, mój błąd. Pytam grzecznie chce odpowiedzi. Nie pasuje? Nie musisz odp, nikt Cię nie zmusza.