Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakiJaki--

Ex.. Ślub.. Powrót.. ??

Polecane posty

Gość TakiJaki--

Witam. Sprawa ciągnie się od paru dni... związek trwał rok.. ona z dzieckiem wychowanym przeze mnie od malutkiego.. zaczeło się od niewinnego jej telefonu.. Po paru dniach smsy, chęci dążenia do spotkania.. Tylko że jest jeden wielki minus.. rozstaliśmy się ona kogoś poznała.. po 2 miesiącach ślub cywilny.. i nagle zdała sobie sprawe że on nie jest taki jak ja nie ma tego charakteru.. non stop kłótnie a małżeństwo trwa miesiąc.. przyznała się że powiedziała rodzicom o chęci rozwodu oraz że chciała by do mnie wrócić.. Gubie się teraz z tym wszystkim.. wiele jest za ale też przeciw.. Co byście zrobili w takiej sytuacji ???

Gość jak widac zadajesz sie z niezb
yt dojrzala osoba. juz miala swoje dziecko, ktore Ty wychowywales, potem sie rozstaliscie, bo sobie kogosa tam znalazla, po 2 MIESIACACH SLUB!!! buahahaha, a CO MOZNA SIE DOWIEDZIEC O CZLOWIEKU PRZEZ 2 MIESIACE? daj sobie z nia spokloj, ona ma ze soba spory problem psychiczny albo urazy z przeszlosci.

Gość TakiJaki--
Ma porytych rodziców... żaliła się że to wszystko pod ich presją..

Gość kfajkklk
ona jest poryta.. odpowiedzialna, dojrzała kobieta.. ma 15 lat ? ;)

Olej ją. A co będzie jak pozna innego? ostawi Cię i, jak coś się nie uda, wróci do Ciebie??? Przytoczę Ci takie sławne polskie przysłowie: "Do tej samej rzeki nie wchodzi się drugi raz" (czy jakoś tak ;)