Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KRUCHA_KRÓWKA

Nie chce iść do pracy!!!!!!

Polecane posty

Gość KRUCHA_KRÓWKA

witajcie Ostatnio tzn przez ostatni rok myślałam o swoim życiu i uznałam że szukanie miłości nie ma sensu. Mam 168 cm więc nie jest źle i ważę 80 kg tu trochę przytyłam ostatnio. Jednak ograniczam jedzenie:-) Uczę się zaocznie w liceum dla dorosłych. Zrobiłam to z konieczności na ojca, gdyż on nie jest z mamą a powiedział, że jeśli nie będę się kształcić on mi nie pomoże mimo, że alimenty dalej płaci. Trochę mnie wkurzyło gdyż usłyszałam, że jeszcze jednego nieroba, co nie sprząta ani nie szuka pracy jak moja matka nie chce. Ojciec mieszka z nami w domu tyle że my na dole on na górze. Ja osobiście nie pochwalam jego zdania, gdyż uważam, że wykształcenie nie jest potrzebne, studenci szukają pracy a nie mają. Moja mama uroadziła mi abym poszukała sobie bogatego chłopaka, który zadba o mnie i może i też o nią jak będzie już starsza. Z mamą mam super kontakt, moja mama nie pracowała zaszła w ciąże mając 17 i tak na prawdę wyszła za maż bo rodzice ją zmusili. Ojciec płaci na mnie mamie nie daje ani grosza. Za to go potępiam, bo mojej mamie trudno jest szukać pracy, a chciałaby robić coś konkretnego w życiu. Moja mama zawsze mi na wszystko pozwala. Nie była moralistką. Ostatnio patrząc jak inne moje koleżanki tyrają za kasa lub w butikach nie mając czasu na wyjście na pizze czy lody powiedziałam nie!!!!! Nie chce tak żyć. Mam swoje marzenia i chce je realizować. Podjęłam plan szukania faceta. W sumie zawsze byłam wybredna, nie chciałam być na siłe z kimś. Mój ideał to brunet 180 cm dobrze zbudowany z lekkim małym zarostem;-) Jednak jak mam poszukać faceta ustawionego to muszę zmienić trochę nastawienie. Po prostu nie chce przemęczać się na kasie czy jako butikowa. Już mnie męczy szkoła. Koleżanka powiedziała mi, że jestem lekko zarozumiała i leniwa. Bo nie chce iść do pracy

Gość hffhfu
Życzę powodzenia będzie potrzebne!!!! w sumie jesteś grubym śmierdzącym leniem

Gość chdhhd
Schudnij najpierw a może jakiegoś naiwnego znajdziesz. Nigdy bym nie chciała być utrzymanką!

Gość gdshs
nie chce mi się czytać, za dłuuuugie

Gość będę tyrać do 70tki
eheheheh 80kg heheheh to powodzenia życzę :d 🖐️

Poważnie? Jak można być tak głupią, a co będzie jak Twój wymarzony (bogaty) facet Cię zostawi? Zastanawiałaś się nad tym. Kobieta musi być niezależna finansowo. Wiele znam takich kobiet, które zawsze miały co chciały, fajną rodzinę, bogatego męża, ale do czasu, aż mężulek nie wymienił ich na nowszy model. Teraz szukają pracy, ale oczywiście nie byle jakiej...tylko czego one oczekują od pracodawców skoro nigdy nie pracowały zawodowy. Zero doświadczenia, wykształcenie średnie, albo i niższe bo to im nigdy nie było potrzebne skoro ich planem było bycie utrzymanką.

Ja bym taką tłustą świnie co z dupskiem siedzi w domu i matkę wyjebałam do pracy. Już widzę jak znajdziesz chłopka z taką wagą możesz co najwyżej pomarzyć. Widzę o wykształcenie też zadbałaś Liceum dla Dorosłych. Rozumiem, że jesteś pełnoletnia hahahaha

Gość dziś na pomarańczowo
butikowa :D rozwaliłaś mnie :D w niektórych butikach można całkiem sporo zarobić, ale nie martw się i tak by Cię nie przyjęli, bo trzeba mieć wygląd, doświadczenie i chęć do pracy. gruba, leniwa, bez ambicji i wykształcenia...marne masz szanse na bogatego frajera, ale próbuj. może w łóżku jesteś dobra i jakiegoś sponsora znajdziesz

Gość Nicolka.....
Pustak bez ambicji! W dodatlu leniwy... Szok. Mam nadzieje ze to prowo :)

Gość KRUCHA_KRÓWKA
Mnie nie interesuje zdanie ludzi którzy o mnie źle mówią. Przytyło mi się ale nie jestem potwornie gruba, są grubsze. To moja sprawa czy chce pracować czy nie bynajmiej was moje drogie. To że wy jesteście nieszczęśliwe to nie znaczy że ja mam płakać.

Gość Nicolka.....
A znasz kogos (po za Twoja matka tez zreszta darmozjadem) kto mowi o Tobie dobrze? Po czym wnioskujesz ze jestem nieszczesliwa?

Gość KRUCHA_KRÓWKA
Czytam właśnie wasze posty z moją mamą i mamy dobry śmiech. Jesteście takie mało serdeczne i pewnie wszystkie jesteście sklepowymi lub sprzątaczkami. Ja stawiam na rozwój a nie na pracę. Można się realizować też w inny sposób, moja mam nie złapie byle pracy jak np nie która z was. Trzeba się liczyć z własnym honorem i poczuciem wartości jaki się prezentuje na zewnątrz domu.

Gość zgadaaannnnij ...
PROWO ;]

Gość Nicolka.....
hahaha nie wytrzymam... ...Trzeba sie liczyc z wlasnym honorem i poczuciem wartosci... hahaha wy macie honor? Co do wartosci to faktycznie zostalo wam tylko jej poczucie :)

Gość tratatata....
a właściwie to czego ty od forum chcesz? chwalisz się czy żalisz?

Gość herbaciannne
ch7yba prowo bo nie można być aż tak głupim :D

Slonko po cholere dajesz taki watek na forum? Wiadomo, ze bedziesz zjechana jak gowno, nie wiem czego innego sie spodziewalas. Wyksztalcenie masz slabe, ale od razu wytlumaczenie masz, ze po studiach tez nie maja, ale jk ktos ma obre studia, to nie ma bata zeby rooty nie ostal. Sama gardzisz tymi co pracuja za slabe pieniadze, wiec juz mi rece opadaja. Zapewne nawet do Mc, by Cie nie przyjeli, a Ty nawet butikiem gardzisz. Jesli nie jestes jakos super piekna, bo ze jestes gruba to juz wiemy, to nie masz o liczyc na sponsoring, no chyba ze jakichs starych dziadow. Twoja matka ze swoimi radami ze masz se znalezc bogatego meza tez mnie rozbraja. Widac ze chce coreczke na swoj obraz wychowac. Wpolczuje Twojemu ojcu ze w takie bagno wdepnal. Ty bys chciala zeby on darmozjada (Twoja matke) utrzymywal, w ogole paranoja. Jak nie zmienisz swojego podejscia, to skonczysz dajac dupy za jedzenie.

Gość KRUCHA_KRÓWKA
Jakie prawo bo nie rozumiem? Ja nie prowokuje. Myślałam że mnie pocieszycie i wesprzecie a nie będziecie ze mnie się śmiać tak podle. Nie znacie mnie

a kto.tu lenia i nieroba bedzie wspieral liczysz na manne z.nieba stawiasz wymagania?? co faceta a co.ty.masz.do.zaoferowania wyjdz na ulice

Gość cvzczfa
Krucha krówko jesteś cudna. Wierzę, że uda Ci się znaleźć faceta, który odpowiednio zadba o Ciebie i Twoją mamę i nie będzie patrzył na Twoje kilogramy czy szkołę, tylko na Twoje dobre serce, poczucie honoru i ambicje. Każdemu jakoś życie się układa, to i Tobie się ułoży, tym bardziej, że potrafisz zadbać o swoją godność i masz ambicje. ;)

Gość ippijpijpj
to chyba prowokacja,tak..nabijanie sie z nierobów. To ja wam powiem że ja takim jestem ale nie jest mi z tym dobrze. A już na pewno nie szukam nadzianego gościa,to byłoby poniżej mojej godności,która mimo wszystko jeszcze we mnie jest. To nie miałoby sensu. Piszę tu bo nie chce żeby ludzie nabierali sie na takie prowokacje i potem o wszystkich mojego pokroju mysleli że to puste kretynki i na pewno materialistki.Nic z tych rzeczy,powody mogą być różne. Zgadzam sie poniekad że również życie zapieradalając jak niewolnik za marne grosze nie ma większoego sensu. W ogóle życie nie m sensu.

Gość multimedia
kochana, czytajac Twoje wywody czlowiekowi rece opadaja nie znamy Cie, ale poznajemy wlasnie Twoje poglady na zycie, ktore zwyczjanie nam sie nie podobaja jak widzisz, nie tylko jedna osoba wypowiada sie w ten sposob, ale kilkanascie/kilkadziesiat - cos w tym chyba musi byc, nie sadzisz? Twoja matka naprawde zle Ci doradza, ona juz zapewne nie jest zbyt mloda osoba, prawdopodobnie za czsow jej mlodosci mozna tak bylo podchodzic do zycia, ale w dzisiejszych czasach to maskara! tzreba umiec zapewnic samemu sobie byt nawet jesli znajdziesz jakiegos pajaca, ktory Cie zechce utrzymywac, to co zrobisz, jesli ktoregos dnia Cie kopnie w dupe? znow zostaniesz na lodzie zmien myslenie!

Gość cvzczfa
ippijpijpj wydaje mi się, że nie do końca masz rację. Pracując nawet za marne grosze odzyskujesz swoją wolność, bo dopóki materialnie jesteś zależna od kogokolwiek - jesteś w pewnym sensie jego niewolnicą. Spróbuj. Poznaj smak wolności, to wtedy być może poczujesz, że życie jest jednak piękne. :)

Gość KRUCHA_KRÓWKA
Nie prowokuje, po prostu życie! moja mama wie co dla mnie jest dobre. Ja nie chce jak wy zapierdalać jako butikowa, czy w warzywniaku za pożal się pieniądze jakie mi dadzą. Chce nie martwić się o zakupy, o ubrania, kosmetyki, taksówki. Chce mieć córeczkę, o którą będę dbała. Może dla was aspiracją jest tyrać jak niewolnik nie dla mnie niestety. Wykształcenie jako takie mam, studenci i doktorzy nie mają pracy więc dla czego mnie zmieszacie z błotem??

ty tepa suko jakie ty masz.pojecie o ludziach tutaj zmien tok myslenia zacofana babo wiesz tyle ile.zjesz.co.ci tam mamusia na.waaarzy w.twoj.duzy talerzyk by dupa ci.potem.rosla

Gość ippijpijpj
czyli co,nawet pracujac bez matury,np. będąc sprzątaczką nie będzie źle? ludzie gardzą ludźmi bez wykształcenia,jeszcze żebym ja była starsza wtedy były inne czasy ale jestem młoda

wyjdź z domu i idź za róg płotu tam będzie czekał na ciebie brunet wieczorową porą a i nie zapomnij z 20 kg w domu zostawić powodzenia :P