Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tajjjjaaaa

DZIEWCZYNY POMOZCIE Z SUKIENKĄ:(

Polecane posty

Gość tajjjjaaaa

Chciałabym kupić sukienkę przez internet, dziewczyny doradzcie, wklejcie jakies linki, zalezy mi, bo nie mam czasu na chodzenie po sklepach :( Okazja to wesele w rodzinie. chciałabym ładnie wygladac, podobac sie mojemu chłopakowi. Odpadają kolory beżowe, szare i czerwony. Figurę mam bardzo podobną do tej: http://www.kozaczek.pl/img/6maj/493_2.jpg Chciałabym ładnie wyglądac, poniewaz wracam powoli do formy po powaznej chorobie, przez którą sposo schudłam , a takze zmizerniałam :(

Gość JOLANTA BARTOSZEWICZ
TŁUŚCIEJ JEDZ SKARBEŃKU!

Gość sdfg
nooo tylko takiej nie kup-przykryc musisz takie chudzienkie nózki

Gość na pewno masz ładne ramiona
bardzo fajna. jeżeli będziesz dobrze się czuła z odkrytymi nogami to jak najbardziej.

Gość Gorkaska
Taaja ta, którą wybrałaś na pewno będzie świetnie wyglądać, skromna, elegancka, idealna właściwie, jeśli masz smukłą sylwetke to jest świetna. Do tego fajna bransoletka, długie kolczyki i koniecznie wysokie szpilki

Gość Gorkaska
a nie wydaje Ci się za bardzo ozdobna i bazarowa? lepiej mieć skromną sukienkę i świetne dodatki niż ozdobną sukienkę i nie móc już do niej nic założyć

do takiej sukienki owszem trzeba być szczupłą ale zdrową i promienną a ty po chorobie napisałaś że jestes wychudła i zmizerniała chuda i mizerna to nie szczupła i zgrabna więc nie pokazuj za wszelką cenę swojego watłego ciała zapewne bladego po chorobie ubierz sie bardziej dystyngowo

Gość tajjjjaaaa
Hmm wydawało mi się,że ta brązowa jest bardziej "bezpieczniejsza", bo nie ma żadnych marszczeń itd... Aliksandra- mam miesiąc do tego wesela i postanowiłam,że muszę byc promienna :) Moja skóra wyglądała znacznie gorzeej, ale teraz juz jest lepiej :) Trochę koloru nabierze tez, bo chce sie lekko opalic na solarium,żeby bardzo bladą nie byc. A włosy to jak zawsze proste

Gość mam zamiar
moze nje znam sje na modzje ale ta njebjeska jest wedlug mnje bardzo ladna skromna a ladna ta brazowa jest tandetna kwestja tego jak bedzjesz sje sama w njch czula