Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jarek6776

Ile z kobiet chodzi do SPA

Polecane posty

SPA jest nazwą ogólnie przyjęta dla obiektów kosmetycznych ale SPA pochodzi od łacińskiej sentencji Sanitas per aquam - co oznacza: zdrowie dzięki wodzie. Sądzę wiec że masz raczej na myśli zabiegi kosmetyczne ? raz w miesiącu oczyszczanie masaż, a inne zabiegi wedle potrzeb np: laser co 3 tygodnie

Ja czasem też chodzę na takie zabiegi no powiedzny co 2 miesiące. Czuję się po nich dużo lepiej np po masażu czy różnego typu kąpielach. Natomiast do Sauny chodzę regularnie i też bardzo się po niej dobrze czuję. A ty luna jak się czujesz p takich zabiegach czy Saunie??

no jak luna nowo narodzona :) mnie sprawia przyjemność sam fakt że pańcia mnie masuje maseczkuję a ja nic nie robię tylko się relaksuję, teraz mam zamiar zafundować sobie taki seans 10 zabiegów na pozbycie się tłuszczu :) nie no nie jestem świnką ale tak dla modelingu sylwetki, a na laser chodzę bo mi naczynka popękały, wiesz w gabinecie mają 100 rożnych zabiegów które akurat byłyby dla mnie najlepsze ale rozsądek jednak bierze górę

w życiu nie byłam i myślę, że nigdy nie będę, nie stać mnie to po pierwsze a po drugie nie mam z kim jechać

Gość AS226
Ja też nigdy nie byłam - szkoda mi czasu :) Wolę się relaksować w ogródku - pracując, a potem wylegując się z książką na leżaku 🖐️

No z pewnoscią każdy ma inny sposób na Relaks i wypoczynek. Jedni lubią to drudzy znowu tam to. Ja niestety opalać się nie lubię książkę owszem od czasu do czasu przeczytam. N.P bardzo lubię chodzić dom Sauny n,p na seans piling solny. Ale polecam wybrać się chociaż 2 razy w roku do SPA na jakiś zabieg odmładzający np skórę. A co do kosztów takiego zabiegu czy masażu to nie są aż takie duże owszem gdyby to był szereg róznego typu zabiegów odmładzających to tak kosz jest dość spory.

Gość Już nigdy nie pójdę
To takie odmóżdżenie, nuda... j.w. szkoda czasu.