Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Chciałbym poznać dziewczynę i to bardzo fajną

Polecane posty

Gość hdjhdmkukyurk
ile lat?

A myślisz, że poznanie takowej dziewczyny Ci pomoże? :)

Gość taka wlasnie jaaa
to wyjdz, poszukaj?

Pewnie tak, bo bym siedział z nią, zamiast pić samemu albo z kolegami. Chociaż opcja alkoholiczki nie jest taka zła ... nawet fajna.

Gość Gdańszczanka /
a z jakiej dzielnicy gdanska teraz jesteś?

Gość mokrishkaa
Ja jestem bardzo bardzo fajna, lubie czasem sobi wypic ale alkoholiczka nie jestem...ale moge wypic dosc sporo jak an dziewczyne, swietnei tancze, i bardzo dobrze wygladacm...ale co z tego skoro mieszkam w zueplnie innym miejscu;)

Gość mokrishkaa
haha zawiode Cie wlasnei taka jestem...faceta nie posiadam i nie stanowi to jaka jestem...byle czego nie biore;/ a tu siedze bo lubie rozwiazywac problemy w koncu jestem psychologiem;d

Gość internetowa alkoholiczka
achh, ja kiedys poznalam przez net fajnego chlopaka... mieszka w irlandii ale to nie byl problem- po prostu bylismy tylko znajomymi na necie. Ile my "imprez" nie zrobilismy przez skype :D:D ile nocy nieprzespanych, ile piwa wypitego razem... szkoda mi , ze to sie skonczylo... :(

Gość smieszny studencie a Ty za to
jestes pajacem ktory nie umie sobie poradzic samz problemem alkoholowym..w dodatku wrzucasz ciagle deene tematy;/ nawet zabawny nei jestes, nie znajdziesz ani troche fsajnej dziewczyny bo sam ejstes ciotowatym lamusem :)w dodatku student bez roboty i zapewne bez znajomych zal;/idz zwal konia

Radzić sobie radzę, jak nie mogę pić, to nie piję, ale bardzo często piję jak mogę. Problem jest taki, że mam znajomych, ale są to prawie sami faceci.

Gość ona jest upuśledzona
haha zawiode Cie wlasnei taka jestem...faceta nie posiadam i nie stanowi to jaka jestem...byle czego nie biore;/ a tu siedze bo lubie rozwiazywac problemy w koncu jestem psychologiem;d tak jak moje koleżanki nie dawałaś sobie rady ze ścisłymi przedmiotami i dlatego poszłaś na psychologię ?

Gość lilaah
Wejdź sobie na gochat.in może tam jakąś poznasz:)