Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Repetująca

Powtarzam klase bo...

Polecane posty

Gość Repetująca

No właśnie, powtarzam klase a nie jestem głupia, nauczycielka sama mi to mówiła, nawet wygrałam kilka konkrusów ale nie zdałam bo jestem leniwa :O

Gość simian raticus
Mało inteligentną masz nauczycielkę skoro nazywa swoją uczennicę "głupia"! Ja bym porwał na Twoim miejscu swiadectwo z oceną wystawioną przez tę kobietę! Nie ma ludzi leniwych na tym świecie tylko tacy, którzy szkoły, albo pracy nie lubią i tyle! Do odstrzału ta nauczycielka się tylko nadaje! Jak ona taka mądra i pracowita to by tytuł docenta miała!

Gość kjnuigby
Muszę cię zasmucić, ale tekst "jesteś bardzo inteligentna, masz potencjał itd ale niestety jesteś leniem" powtarza prawie każdy nauczyciel uczniom, którzy nie wyrażają chęci do nauki. Nie wierzcie w to więcej.

Gość mumnnii
No racja powie Ci ,że jesteś zdolna ale leniwa bo nie może powiedzieć głupia i nieodpowiedzialna. Chociaż nie twierdzę,że jesteś głupia ale to drugie z pewnością. Nie zależy Ci? nie masz wyrzutów do siebie,że sobie olałaś?

Gość hjkiuy
simian raticus-Gdzie jest napisane,że nauczycielka ją wyzwała od głupich?. Może tytułu docenta nie ma ale średnią skończyła a widzę,że niektórzy z tym mają problem....