Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antypolityyyk

nie znam sie na polityce

Polecane posty

Gość antypolityyyk

ale glosowalam na palikota bo wydawal mi sie najfajniejszy :classic_cool: dobrze zrobilam?:)

Gość antypolityyyk
nie jestem mlodziutka mam juz 20 lat :) i spodobaly mi sie jego poglady :classic_cool: a w ogole to on produkuje gorzką żołądkową?:)

I wlasnie dlatego, ze sie nie znacie na polityce a idziecie i glosujecie to mamy w polsce tak jak mamy.

Gość simian raticus
HARRY THRUMAN!

Gość antypolityyyk
nie chodzi o zainteresowanie ciebie, zwlaszcza ze jestes analfabeta :classic_cool: jak on produkuje ta wodke, to idealnie, nigdy po niej nie rzygam :)

Gość antypolityyyk
zordonowka, nie wiem o czym jest ten artykul ale moj ojciec ma znajomosci z bylymi komunistami, ustawili sie ze hoho :) podoba mi sie w palikocie to ze jest przeciw homofobii i jest za zmiana plci :classic_cool:

Gość antypolityyyk
nie prowokuje, pisze prawde :(

Gość antypolityyyk
to na kogo mialam glosowac? na kaczynskiego, tego mohera i katolika?:O

Gość antypolityyyk
na kogo w takim razie ty glosowalas?:O

Gość antypolityyyk
nie ma na kogo glosowac, moze na tuska? jesli zle zrobilam, to mi powiedzcie na kogo glosowac nastepnym razem i dlaczego :(

Gość mittwoch^^
nie bedziemy tlumaczyc, za glupia jestes

Gość antypolityyyk
to bede glosowac dalej na palikota :O

" - Przyszedł czas, by powiedzieć Polakom, że muszą się wyrzec swojej polskości - powiedział Janusz Palikot podczas konwersatorium "Dialog i Przyszłość". Organizował je były prezydent Aleksander Kwaśniewski, który skrytykował założyciela i lidera Ruchu Palikota za te słowa. " Do czego to doszło, żyd i stary komuch strofuje tą kanalie :o:o więc nie rób wsi i lepiej nie chodź na wybory, bo tylko szkodzisz 🖐️

Gość dobrze zrobiłaś!
uźyłaś głosu tak jak chciałaś. oczywiście sikiory powiedzą ci, żeś głupia bo na kaczulę niegłosowałaś ;) lej na nich :D

Gość politruk
Według dokumentów zachowanych w IPN, Janusz Palikot 17 grudnia 1981 r. własnoręcznie napisał tzw. lojalkę, o której wspomina w swojej książce. W dokumencie zatytułowanym „Oświadczenie czytamy: „Ja niżej podpisany Palikot Janusz oświadczam, że w okresie stanu wojny nie będę podejmował działań sprzecznych z postanowieniami dekretu o stanie wojennym. Stwierdzam, że dotychczas nie spotkałem się z ulotkami o wrogiej treści i których nie posiadam Podpisano: „Janusz Palikot. Z archiwów wynika, że nie był to jednak jedyny dokument popisany przez niego dla SB. Obecny polityk Platformy Obywatelskiej nigdzie nie wspomina o zobowiązaniu, które według dokumentów znajdujących się w IPN, podpisał w styczniu 1982 r.: „Zobowiązanie. Ja niżej podpisany Janusz Palikot zobowiązuję się do zachowania w ścisłej tajemnicy treści prowadzonych rozmów oraz utrzymywanych kontaktów ze Służbą Bezpieczeństwa. Palikot Janusz. > Opisał SB swoją działalność W katalogach zamieszczonych na stronie internetowej IPN znajduje się informacja na temat Janusza Palikota. Czytamy w niej m.in.: „14 grudnia 1981 roku został zarejestrowany jako osoba rozpracowywana w ramach SOR kryptonim Apel (nr rej 61 27) w związku z podejrzeniem o drukowanie i kolportaż ulotek na terenie miasta Biłgoraj. Sprawę zakończono przeprowadzeniem rozmowy profilaktyczno-ostrzegawczej i w dniu 16.01 1984 zdjęto z ewidencji. Materiały złożono w archiwum wydziału C WUSW w Zamościu pod nr 918/II i zmikrofilmowano, zniszczono w dniu 30.10.1989 r.. Dużo więcej można dowiedzieć się z zachowanych dokumentów, które znajdują się w teczce Janusza Palikota. Są tam nie tylko przytoczone powyżej oświadczenie i zobowiązanie, ale także własnoręcznie napisany przez niego tuż po wprowadzeniu stanu wojennego kilkustronicowy dokument.

Gość byłem oficerem SB
pała i wąskie drzwi :classic_cool: