Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ertyu

Opłaty

Polecane posty

Gość ertyu

Witam...chciałbym wynając mieszkanie, może cie napisac ile średnio w miesiacu płacicie za gaz wode i prąd?...napiszcie przy okazji ile metrów kwadratowych macie loku a także w ile osób mieszkacie...z góry dzięki

Gość ekhekheeeem
kawalerka 36m2.. 650zł + czynsz (woda itd) 160 zł. gaz co 3 miesiące 200zł prąd co 2 miesiące 280zł

mnie juz nie stac na wynajem jak dostalam koorwa rahunek od kafeterii.... skoobancy... co se zaoszczedzilam to poszlo na jakies zjebane forum :(

Gość ertyu
korali przykro mi ale ta informacja w zaden sposób mi nie pomogła.... dzieki za pierwsy post i czekam na kolejne

Gość aaassaaa
Coralick a ile dostałaś? I coś wcześnie, bo przecież jeszcze miesiąc trwa. Ja się spodziewam dopiero ok. 5 marca. Myślę, że tym razem się zmieszczę w 500 zl (mało prowokacji pisałam)

Gość simian raticus
W CYRKU PRACUJĘ! CLOWN'em jestem! SLIZGAM SIĘ NA SKÓRKACH OD BABANÓW! SKÓRKA TEŻ MI Z CHOOJA ZESZŁA! ODKLEIŁEM JĄ SAM! RĘCZNIE!

Gość coralick boze jakie to stare
😴 nie wynajmuje, mam wlasny dom, czynsz to niecale (jak narazie) 300zl, do tego prad jakies 180zl, i pare innych oplat, miesiecznie na rachunki (zycie w dwojke) wychodzi jakies 750zl.

aaaasaaa... ja przegielam i dostalam 790... kuzwa... jak czlowiek tak czasami cos wypije to mu sie glupoty trzymaja i te prowo mnie dojechaly. poza tym se zalozylam jeszze dwa nicki czarne i koorwa nie wiedzialam ze jest limit na 1go mieisecznie to mnie skasowali podwojnie :(

Gość ertyu
o cholera 750zł to za przeproszeniem wchujj duzo;)...dzieki za normalne wpisy koralik głąbie znikaj stąd myslisz ze ktos jest głupszy od Ciebie?

koorwa ale wszyscy spieci na kacu?? przyjdzie ci avizo do zaplaty to i wlos zsiwieje :)

Gość avaizo do zaplaty
:O wiesz co to kurva jest awizo chociaz? :O a tematy o rachunkach byly juz na tym forum 6 lat temu, a ja pierrdole, ile masz lat? 13 i dopiero na to trafilas? :O

no... taki druk co z kafeterii przychodzi... pomaranze dostaja zielone a czrne dostaja czewone!!!

Gość podkarpacie wita was
Kawalerka 38 m2 w samym centrum. Oplaty 400 zl + media srednio miesiecznie 150zl Czyli miesiac w miesiac 550 - 600 zl wszsytkich oplat.