Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

poznanski kwiatek polny

uwaga uwaga. w stopce noxy to nie sa jej nogi :O

Polecane posty

Gość Żal tego czytać -,-
Taaa, chciałabyś, marzenia ściętej głowy. :classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool:

Gość Żal tego czytać -,-
zostaw Inteligentnego, nie wyrooocha cię, nie licz na to :D

Gość Żal tego czytać -,-
buahahahahahahahahahaha, dofffcip dnia :D:D:D no właśnie kfiatq, no właśnie... ;) brzmi wymownie, mówisz sama o sobie, ech... ;)

Gość Żal tego czytać -,-
Pierdolisz o tym i pierdolisz, ale to tylko pierdolenie marzycielki.:D Wspaniały, bogaty, przystojny, roochający jak trzeba, a baba siedzi kolejną godzinę z rządu na kafe i piertoli 3 po 3...coś tu się gryzie i to chujowo.:o

Gość Żal tego czytać -,-
* rzĘdu żeby się literówy nie czepił, skunksie :o

Gość Żal tego czytać -,-
No jasne, dosrywaj mi dalej jeśli ma ci to ulżyć, buahahahahahahahahahahahaaa.:D

Gość Żal tego czytać -,-
czekaj, czekaj, w końcu co masz innego do roboty, leżysz i pachniesz leniu :P tylko ciekawe czym...oto zagadka.:o

Gość Żal tego czytać -,-
huhuhu, słabe nerwy ma paniusia? ojojojjj :o hahaha, U NIEGO, a sama to niczego nie potrafiłaś sobie znaleźć? :P

Gość Żal tego czytać -,-
buahahahahhahahaha :D uważaj na wysoki próg i nie kupuj śliskiego kocyka, bo się wypiertolisz :o:o:o

Gość Żal tego czytać -,-
Kooorwa, uważaj, bo płuca wyplujesz.:o Jeszcze nie ma śliskiego kocyka a już się prawie zachłysnęła.:o A Rutek dalekooo!

Gość Żal tego czytać -,-
Nie sącz już jadem, jak i ja nie sączę. :classic_cool: Znaj moje dobre serce, hahaha. :D Bo krowa która dużo ryczy mało mleka daje, więc...nie wysilaj się, żeby mi dojebać, nie zrobi to na mnie wrażenia. ;););)

No, widze jaki tu poziom panuje zaplodniona kurew dostaje kurwicy na moja czesc :D a dobrze, dobrze moze bekarta wysra pod siebie jeszcze zanim rozlozy giry przed obcymi i bedzie sie wila z bolu :) oby, oby. tego ci zycze

Powiedzcie szczerze czy mnie muli pamiec okolo rok temu noxelia pisala ze ma dziecko i chodzi z nim na spacer

zaplodniona k**ew dostaje k**wicy na moja czesc hahahahhahahahah jebne zaraz ze smiechu :D noxa ale dojebalas no szok :D:D:D:D:D a mam to w dupie pomaranczowy cwelu :classic_cool: mialas ty pojebana dysortografko spierdalac stad wiec zegnamy :D

Gość Żal tego czytać -,-
yyughiuh w zeszłym roku nie było jeszcze śliskich kocyków. :o

Nie mam zadnego bachora i miec nie bede Nie znize sie do poziomu tych rozplodowych kurw. Chce cos osiagnac w zyciu, wyszalec sie, jezdzic na koncerty a nie zmieniac smierdzace pieluchy bekartow