Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

poznanski kwiatek polny

uwaga uwaga. w stopce noxy to nie sa jej nogi :O

Polecane posty

tak pisala. pisala ze ma 4 mies i jak ja przykrywa :D a teraz rznie glupa :D ale przypierdolona jest to co zrobic :D:D:DD: kazdy ma tu polew z niej, pluja na nia a ona sie cieszy ze deszcz pada :D:D:D xd

To ty za mna sie uganiasz bura suko, zakladasz o mnie tematy, podnosisz pozostale. Jestes gownem w jakis sposob mna zafascynowany, z reszta nie dziwie sie. Po prostu mi zazdroscisz ze jestem nienaruszona przez bekarta, bezdzietna, wolna, szczesliwa. Mam ciekawe zycie a nie nudne jak twoje pierdolona krowo.

Gość Żal tego czytać -,-
O jaaa, ale mi dopierdzieliłaś, hmmm...totalny brak dobrego wychowania i kultury daje o sobie znać coraz częściej widzę. :P Miejmy nadzieję, że to przez hormony, bo jeżeli jesteś taka na co dzień, to współczuję ludziom, którzy spotykają cię na swojej drodze. ;) Ciekawe ile osób musisz dziennie obrazić żeby poczuć się jak człowiek, hahaha. :classic_cool: Sądzę, że dużo, inaczej jesteś nikim, nie możesz bez tego żyć jak bez powietrza, przykre. :D:D:D Ale...nie mój cyrk nie moja małpa, żegnam zatem z pogardą. :classic_cool: :P P.S. Zrób sobie i wszystkim dookoła przysługę i kup ten śliski kocyk, dobrze ci radzę. ;)

Gość Żal tego czytać -,-
a i żeby nie było, że uciekam czy coś, bo wiem, że zaraz mi to zarzucisz, po prostu jak to mówi piękne polskie przysłowie GŁUPIEMU SIĘ USTĘPUJE, a myśl sobie, że wygrałaś, co mi tam z tego, że jedno ścierwo mniej czy więcej się ucieszy z teoretycznej wygranej na słówka, ech...żałosne :D:D:D:D:D

nie wkurzylas kurwo, oj nie :D ty tez lubisz jak sie na ciebie najezdza i opluwa, miesza z gownem. Sama mnie prowokujesz i cieszysz sie kiedy cie nazywam po imieniu. Jestes zwyklym smieciem, kurwa, szmata. Wszystkiego najgorszego dzivko A gruba napewno nie jestem, 52 kg przy wzroscie 173 nie jest otyloscia ani nadwaga. Niedlugo zrealizuje swoje marzenie i bede spelniona a tobie wtedy bekart bedzie rozrywal ohydna srake szmato

Gość g nh gh
po co jej odpisujecie? a ty noxelia tylko obrazac potrafisz nawet normalnie nie potrafisz odpowiedzieć jak ktoś cię pyta

Gość motorolka od rozporka
polecam stronke showup.......a jak nie to tel... 791709 956

Gość kijciwoko
zbanowana nie bedziemy sie o poziomie TWOJEJ glupoty wypowiadac :classic_cool: Czytałem wczoraj ten topik. tak sie sklada, ze shizuka to os chora psychicznie, ta zal tak samo, widac ze lekow zapomniala wziac. Zazdroscicie kwiatuszkowi ze ma inteligencje, urode, kochajacego faceta, kase, ze jest szczesliwa i kochana i sama kocha. Dlatego tak na nia naskakujecie, ale to mozna was tylko zalowac. A kwiatek kiedys z nia pisalem to nie jest dziewczyna ktorej wszystko przyszlo ot tak, duzo juz w zyciu przeszla i duzo osiagnela i nalezy jej sie to co teraz ma. Kwiatku 🌼 dla Ciebie 😘

KOLEJNA Z ROZDWOJENIEM JAŹNI?:) ta, mam czego zazdrościć bachora, choć próżnia między uszami, do tego facet ja w doope kopnął. wybacz, wolę moje życie:)

Gość bania u cygana
kwiatek nie ma faceta,bo ja zostawil jak sie o ciazy dowiedzial,nic dziwnego bo ma w muzgownicy nasrane rowno.

Gość bania u cygana
idz sie lansowac gdzie indziej bos brzydka jak kupa i glupia jak but;PUSTAK

Gość bania u cygana
Widac jaka pojebana jeden numerek i juz z brzuchem lata,wariatka;

haha zobacz kiedy to bylo brzydulo :D:D:D:D:D:D:D:D xd zreszta ja sie nadal zastanawiam czy sobie innego nie znalezc bo tego nie kocham 🖐️ wiec kijciwoko troche mnie zle zrozumiales :) pomarancza wracaj do szpitala. juz po ciebie jada :classic_cool:

Gość nie lubię wariatek.
Kciukiem-gratulacje zajebiaszczej stopki z zezolem noxi;)) ale co ty tam jeszcze wkleiłaś krechę???? a o co chodzi?

jak cos nie pasuje to nie czytaj, tak samo zbanowana niby mnie nienawidzi a czyta non stop z wypiekami na twarzy i pisze hahaah :D:D:D poza tym mowilam juz, zaprzyjaznij sie ze slownikiem, moze jaki pozytek z tego bedzie ale analfabeci to analfabeci, coz

niedawno, a w moim wieku i z jego humorkami juz sie zmienialo ze trzy razy :D wiec pudło :) :D a ja mysle ze ona tak - niby nie lubi ani mnie, ani noxy, a ma jakas obsesje na naszym punkcie :D biedne dziecko :D