Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewka161616

wybaczcie że w tym dziale ale nikt mi nie chce na innych pomóc ;/

Polecane posty

Witam, dziś zauważyłam na bieliźnie brązowe plamienia. Pierwsze co przychodzi mi na myśll to ciąża, ale wiem że moja wyobraźnia może być przesadzona. Czy wie ktoś jaka może być ich przyczyna? Dodam, że okres całkowicie skończył mi się około 14 lutego a na drugi dzień kochałam się bez zabezpieczenia( stosunek przerywany)

Wybacz, ale ja Ci nie ubliżam tylko proszę o jakąś informację na ten temat, akurat świat by mi się nie zawalił gdybym była w ciąży, bo mam już trochę lat i stałego partnera.

odnośnie tego stosunku przerywanego... wiem że to nie jest żadne zabezpieczenie i rzadko mi się to zdarza !

Gość totalnieogar
Rdza to raczej nie jest:p sorki taki żart. Wydaję Ci się, może miałaś mocz ciemnego koloru i może gdzieś kapło na bielizne i taki efekt wyszedł:)

Nie to na pewno nie to, bo użyłam dziś tamponu w obawie okresu i na tamponie również był brązowy śluz

Gość nie przejmuj się.....
Różna może być przyczyna tego. Ciążę możesz wykluczyć, robiąc test (ale po 2 tygodniach od tego stosunku przerywanego). Jak rozumiem, nie bierzesz tabletek? Bo przy hormonach to się zdarza dość często. Mogłaś też mieć zaburzony cykl z jakiegoś powodu. Ja np. tak miewam raz na jakiś czas i wtedy jeszcze bywa, że później mój cykl jest zaburzony. To chyba jest związane z hormonami, nasze organizmy bywają podatne na różne sytuacje.