Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ech....................

Co kupić na dzień kobiet??

Polecane posty

Bo powoli się zbliża a ja pomysłu nie mam. Poczta kwiatowa odpada za często. Bielizny dostała masę. Ma manie branzoletek dostała w ostatnie 2 lata chyba 3 sztuki. Inne opcje ????????????? Nie będzie mnie w dzień kobiet więc wyjście gdzieś odpada.

Zapomniałem jest uczulona na kosmetyki i kupuje sama. W zasadzie nie używa nic poza jakimś błyszczykiem tuszem i cieniami.

nic straconego,mozesz zainwestowac w bardzo wysokiej jakosci produkty z morza martwego, nigdy nie slyszalam by kogos uczulilo. sa wlasnie dla bardzo wrazliwych i problematycznych skor.

Nie wiem ona zawsze mówiła że nie kosmetyki bo zawsze musi mieć próbkę i dopiero wtedy najwyżej kupuje. A poza tym dostała perfumy koło paź chyba ... Bieliznę w grudniu....

Mowie ona takich rzeczy nie lubi :( A ja tez nie przepadam za malunkami. Kompletnie nie mam pomysłu. Zobacze taką stone nie pamientam nazwy. Takie kupony na coś tam. Pamięta ktoś adres?? Np na skok na banji, na nurkowanie, na spa itd

No nic chyba tylko ja tu o kimś myślę..... A reszta to desperaci, samotnie narzekający i prawiczki

jw komplet bielizny z pończochami dostała w grudniu.

Jak tak patrzę to chyba za często jej coś kupuje i ktoś z tymi rakami dobrze powiedział

Gość mgr inż,
a może naucz się pisać w ojczystym języku..;)

Gość mańka.dzik
myślę że to spa będzie super jak ja bym chciała coś takiego dostać

Gość Tereska1234
" No nic chyba tylko ja tu o kimś myślę..... A reszta to desperaci, samotnie narzekający i prawiczki" Nie rozumiem. Jacy samotni narzekający? Mówisz o mężczyznach czy kobietach?

Ogólnie ze 80% ludzi tutaj jest samotnych.

Gość Tereska1234
No ale nie trzeba tak o nas pisać.

Gość karolka05
moze po prostu daj jej pieniądze w kartce z zyczeniami, niech kupi sobie sama cos co chce, moze jakies buty czy cos

No ale nieprawdę napisałem?? z tych 20% 30% to matki w stylu o boze dziecku wyskoczył piepszyk. Jak zaciążyć itd 30 % czy ja zdradziłam?? czy sex bez uczucia to zdrada?? 20 % zdradził mnie ta kurwa meska A z bezzwiązkowych 60% rozpaczających nad rodziną, szkoła, jaka to ja samotna, jaka to ja brzydka oceńcie mnie 30% jak go poderwać czy on coś do mnie czyje. Czy jak na mnie tak popatrzył to coś z tego będzie ?? Takie są realia

Najlepiej nic nie kupuj :) dzień kobiet to glupie święto, przeżytek tak samo jak całowanie w rękę.

ja bym chciala miec raki w akwarium, biale sa takie piekne. niestety cale akcesoria na utrzymanie akwarium zra prad, dlatego mam zamiar kupic sobie malze filtrujace i zabki :)

Gość karolka05
no ale w sumie dzien kobiet to nie jest jakies mega swieto, co kwiatek nie wystarczy.. skoro chcesz ja tak obkupywac to strasznie wymagajaca masz ta laske...;/

Zabki są zajebiste ale drogie :) A prądu przy zabach nawet więcej ci pójdzie. Takie azureusy........ Wytrwarzacz mgły non stop 25w Oswietlenie 12h * 2 swietlowki 18 w liczmy Grzanie liczmy 8w mata ma koło 30 no ale nie bierze non stop. Akwa to tylko oświetlenie 10 * 2 * 18 I grzanie jakieś 40 ciągłej licząc

To raczej ja taki mam charakter że obkupuje kobiety :( Najczęściej uciekają bo się duszą. I ciągle że jak w klatce

ale ja chce takie malenkie zabki, nie pamietam ile kosztowaly ale malutko, gadalam juz z kumplem i powiedzial ze 2 czy 3 moga byc z kilkoma malzami filtrujacymi.

i wlasnie kombinowalam, zeby nie trzeba bylo zbyt dyuzo akcesorium, wiec bede miala kilka roslinek i lampke tylko, filtra juz nie trzeba

nie, nie takie :D urzeklo mnie jak one sie unosza na wodzie :D chcialam jeszcze raka, ale rak by zabki pozarl :( zreszta do raka juz trzeba miec filtr i tak dalej. a te malenkie zabki nie sa az tak wymagajace