Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doloreeeeessss

jestem z narzeczonym

Polecane posty

Gość doloreeeeessss

jestem obecnie z narzeczonym juz ok 5 lat. ale od 4 lat utrzymuje kontakt z facetem-D, do którego coś czuję jednak nie potarfię powiedzieć co to za uczucie. On chce żebyśmy byli razem. A ja mam motyle w brzuchu jak o nim mówię i usmiecham sie gdy o nim myślę. Z narzeczonym to juz chyba przyzwyczajenie bo nie ma juz tej namiętności, nie patrzymy w tym samym kierunku i czuje się z nim jak w starym małżeństwie. Czy powinnam przerwać ten związek??

no tak.Trzeba podziekowac za wspolny czas i zaczac wreszcie byc zdecydowana na kogos .

badz z tym, z ktorym jest ci lepiej z kim mozesz normalnie pogadac itp.

musisz sie zdecydowac na jednego... a nie dla obu dajesz jakies nadzieje. rozegraj to wkocnu...

Gość doloreeeeessss
z narzeczonym to już normalnie nie da się rozmawiać wszystko go denerwuje wszystko mu we mnie przeszkadza, tylko ciągle nie rozumiem po co ze mna jest. To związek nie uwzględniający partnerstwa z jego strony;/ Tak też myślałam że trzeba skończyć rutynę i zacząć świeży związek. Z facetem(D) jest inaczej zawsze moge na niego liczyć i o wszystkim porozmawiać. czas podjąć decyzję:) Dziękuję za radę