Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 4ubuś3miast.

Pytanie do dziewczyn, zaangażowanie

Polecane posty

Gość 4ubuś3miast.

Hej. Niedawno poznałem całkiem sympatyczną dziewczynę. Było to poznanie przez chata. Mam kilka pytań do dziewczyn, bo chyba tylko one rozumieją dziewczyny :) Po pierwsze sama do mnie znalazła kontakt, podała telefon, nawet do siebie zaprosiła (jeszcze nie skorzystałem). Jednak ja ciągle mam wrażenie, że nie jest do końca zaangażowana w znajomość a to dlatego, że zdarza się jej poważnie fochować jak tylko słyszy ode mnie, że chciałbym od niej wyczuwać więcej emocji. Słówka "kocham cie" jakoś do mnie nie trafiają i uznaje, że nie są szczerze, bo mimo, że mówi, że mnie kocha to wygląda to tak jakby nie potrafiła nic oprócz tego stwierdzenia wykazać. Rozkręcam rozmowy, jestem dowcipny, spontaniczny, czuły dla niej a ona jak przyjdzie co do czego to w rozmowie np. telefonicznej nie potrafi rozkręcić żadnego tematu i następuje milczenie... irytuje mnie to bo nasze rozmowy wyglądają jak moje monologi.. Pytanie do dziewczyn... czy zdaża się, że gdy Wam na kimś zależy, żeby wogóle nie mieć żadnego własnego tematu do przekazania chłopakowi? Wydaje mi się, że powinno jej zależeć bym też czuł się komfortowo w rozmowie a czuje sie beznadziejnie i ona tego chyba nawet nie dostrzega. Mam wrażenie, że nie jest mną zaintersowana przez to ale ona mówi, że mnie kocha..... pfff rozumiecie? :)

Gość Moze ona jest po prostu
Małomówna? Moze Napisz nam tu jak wyglada wasza jedna krótka przykładowa rozmowa która Ty próbujesz rozkręcić a z jej strony zapada cisza to sie okaze czy masz rację ze czujesz sie zle....

Gość 4ubuś3miast.
Czy małomówna to nie jestem pewnien, może nieśmiała bo przez chat to lepiej wygląda i wyglądało. Jak rozmowa wygląda? no nie wiem, tak przykładowo nawiąże coś o swoim kocie, że jej miauczy no to ja mając bagaż doświadczenia nawiąże, że też miałem, powiem coś o rasie, o jakiś wydarzeniach śmiesznych, no ogólnie jakieś dygresje, historie cokolwiek. Natomiast po takim moim wywodzie na ogół wiele w słuchawce nie słyszę. Albo przykład z jakąś imprezą, mam bilety na impreze, wypadałoby zapytać gdzie, na co, z kim, co lubie. Takie oczywiste pytania które ja bym zadawał a z jej strony ich nie ma. Czy to jest oznaka braku zaangażowania, chęci poznania, nieśmiałości? Jak jej o tym mówię to od razu jest foch i wielkie obrażaźstwo.