Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cukiereczek666

jestem sama w domu

Polecane posty

Dobrze to mało powiedziane, wyglądasz cudownie :) Ja lubię całą nockę, spędzić na manewrach łóżeczkowych.

Jak się relaksuje? Lubię, gdy kobieta tonie w morzu rozkoszy... Później wszystko toczy się spontanicznie.

Jestem wypoczęty pomimo faktu, że niewiele spałem. Po seksie nie jestem zmęczony, szczególnie kiedy widzę "wymęczoną" kobietę ululaną w rozkoszy.

To dobrze, ciężko się oprzeć Tobie w takiej kreacji. Zadanie wręcz niewykonalne.

Wracając do byłego, myślę, że przede wszystkim chodzi o szczerość uczucia, rozumieniu się bez słów. To stanowi o kwintesencji, jakości związku. Gesty owszem są fajne ale można się ich wyuczyć np aby osiągnąć dany cel, uczucia nie oszukasz.

Gość normalnie.....
cukiereczek w papierek i spać ;)

Gość normalnie.....
jak z wołomina do puszkowa :P

Gość normalnie.....
pierdu srajdu kłamco XD

Gość Gej mający ochotę na koleżkę11
Może dołączę do podrywu. Koleżka pewnie masz jeszcze prawiczy odbyt, nieużywany co nie? Ale ja mogę też być na dole, więc mógłbyś się we mnie zanurzać ile byś chciał. Co powiesz na taką opcję? Mogę dojechać do ciebie. Oczywiście może być na początek tylko obciąganko. Chętnie obciągam z połykiem, umiem zrobić głębokie gardło. Co o tym myślisz kociaku?

Żadna kobieta nie umie tak dobrze obciągnąć jak ja. Będę czcił twojego kutasa moimi ustami jeśli tylko się zgodzisz.

mam wade jak miałam faceta strasznie go rozpieszczałam to mnie zgubiło on mnie bił przepraszał a ja chciałam wszystko uratować dobrocią

Nie golę się jak jakaś ciotka. Mam pełne owłosienie łonowe. Nie musisz się obawiać. Ale jakbyś sobie życzył to mogę zgolić. :) Chociaż żaden mój wcześniejszy kochanek tego nie wymagał.

Sam bardzo lubię włochatych. Szczególnie jak mężczyzna ma owłosienie na brzuchu to jestem w niebie. Masz takie koleżka?

Bicie kobiety jest niewybaczalne, nie będę mówił kto tak robi, bo musiałbym zrobić małe słowne hardcore. Po prostu facet nigdy nie powinien upaść tak nisko, tak żenująco nisko. Gość powinien mieć honor, który wyklucza tego typu "atrakcje" w stosunku do kobiet.