Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszukana??

Numery do innych dziewczyn w jego telefonie- sprawdzać?

Polecane posty

Gość oszukana??

Miałam okazję dziś zobaczyć że mój chłopak ma nr do dziewczyn, np. zapisane 18l Skar. dziwne że tak kogoś zapisuje... Tym bardziej że ode mnie wymaga bym nie kontaktowała się z innymi facetami. Na wszelki wypadek spisałam sobie podejrzane nr. Co myślicie sprawdzić kto to?? Jeśli tak, to w jaki sposób, żeby nie wyszło że to ja...

Gość oszukana??
Odpowie ktoś??

popros kolezanke, lub kolege by zadzwnila pod spisany numer . Tylko czy warto ?Nie lepiej zapytac u zrodla czyli u swego partnera , jak Cie to tak niepokoi . Nie mialabym takich oporow.Zajrzalas do telefonu -no tak. Czy popelnilas przestepstwo -no chyba nie . Niepoki Cie -zapytaj.Jak nie ma nic na sumieniu -wyjasni Ci kto i co tam piszczy pod tym numerem .

Gość oszukana??
Myślałam by spytać, ale wątpię by się ucieszył że sprawdzałam mu kontakty, bo nawet jak się mylę że to ktoś ważniejszy to tylko będzie awantura i gadanie że mu nie ufam...

Gość oszukana??
Może i to dobry pomysł poprosić kogoś o sprawdzenie tych numerów... Tylko znów co, napisać "hej, co Twój nr robił w telefonie..." No jeżeli to grubszy temat to pewnie nic nie odpowie tylko poleci z tym do mojego chłopaka.

Gość a on juz wie
nie wiem jak to sprawdzisz ale w wala cie robi, tobie nie pozwala miec numerow bo sam ma i to jest nie w porzadku, kazdy sadzi wedlug siebie

Gość dfgdfgfd
zaufanie zaufaniem,ale w dziejszych czasach nikogo nie mozna byc pewnym. ja mojemu ufalam przeciez mnie KOCHAL! no i nie dziwily mnie w tel polaczenia do jego "przyjaciołki" ktora jest jak facet i w ogole mu sie nie podoba.no i co?sa ze soba juz pol roku.badz czujna!sprawdz

Gość oszukana??
I tak zrobię... Tez już kiedyś zostałam oszukana. To już długi związek i nie chcę tego zaprzepaścić. Dotychczas to ja byłam nie w porządku ale już tego nie robię, walczę o jego zaufanie. Boję się że chcę mi zrobić na złość. Albo myśli że ja sobie z innymi piszę i dlatego robi to on. Ale wiem jedno jeśli tak jest, to muszę się o tym dowiedzieć.

Sprawdzić możesz, jak się okaże, że to nic wielkiego to będziesz miała głowę spokojną...jak nie - to chociaż wiesz na czym stoisz.

Gość oszukana??
Boję się jednak trochę że to może wszystko przekreślić. Przecież dotąd mu ufałam. Nie wiem co mnie podkusiło sprawdzać mu telefon.

Cokolwiek to by nie było znalazłaś tam coś co zachwiało Twoim zaufaniem.