Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justyna Anna

Papieros elektroniczny

Polecane posty

Gość Justyna Anna

Witajcie, noszę się z zamiarem zakupu papierosa elektronicznego. Doradźcie proszę jaki wybrać, na co zwrócić uwagę, jakie macie własne doświadczenia, jaki smak polecacie et cet.........et cet. Dziękuję - piszcie..........

Gość proszę bądź poważna
:classic_cool:

Gość nie daj sie zwariowac
nastepny badziew ....drogi jak pierun !Ja nie pale od 2 lat i 2 mies ale uzywałam nicorette .A tego bym za chiny nie kupiła . Dodam ze paliłam 17 lat 20-30 papierosów dziennie i prób rzucania miałam setki ale dopiero teraz mi sie udało !

ja mam MILD 6x duzo palilam wiec kupilam 2 baterie razem z kartomizerem to koszt ok 200 zl , plyny kupuje z inawery i sama robie liquidy bo jest o wiele taniej zwyklych papierosow juz nie pale, i przestalam kaszlec. dodam ze palilam ponad 30 lat po 20 papierosow dziennie. jakbys miala pytania tro sluze pomocą

Gość mańka.dzik
no ponoć pomaga.Mój mąż rzucił naklejając plastry przez 2 tyg.a palił 15 lat

Gość ja tez ja tez rzyciłąm
ale plastry i gumy i tak za zmiane .Przeszłam przez ten detox i jestem dumna jak paw! Rok za mną i nie kaszle nie pluje nie sapie :O

Gość hasis
A mnie na elektronicznym jest ok - nie palę normalnych fajek dwa lata. Różnice wiadome - smak, zapach, ale też mega taniej wychodzi normalne palenie. Najczęściej kupuję smakowe liquidy, od jakiegoś czasu Vilty. Są tanie, ale i tak ważniejszy jest dla mnie po prostu wyraźny smak.