Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAWAnaŁAWĘ

CZY WY JESTEŚCIE PRZECIWNI?

Polecane posty

Gość KAWAnaŁAWĘ

POKAZYWANIA W TV TAKICH RZECZY JAK UMIERAJĄCY NA OCZACH AMERYKAŃSKIEJ DZIENNIKARKI SYRYJSKI DWULETNI CHŁOPIEC TRAFIONY ODŁAMKIEM BOMBY? ODPOWIADAJCIE CZY JESTEŚCIE PRZECIWNI CZY NIE?

nie wiem.z jednej strony jest wystarczajaco duzo okropienstw, ale z drugiej swiat nie jest kolorowy i nie powinno sie ludziom mydlic oczu. z zastrzezeniem ze nie dla wrazliwych - jestem za

Gość tyyuuior4545645
ja jestem za. wiekszosc ludzi nie zdaje sobie sprawy co tam sie dzieje. uwazam ze zle rzeczy trzeba naglasniac i glosno o nich mowic i robic wszytsko by ich nie bylo i by zakonczyc te wojny. nie zdajemy sobie sprawy ilu cywilow w wojnach gnie. tak jak pokazywali tragedie WTC oczywiscie byla to trageria, ale juz o tym ile osob cywilow w iranie czy iraku czy gdzies indazije przez amerykancow poginelo to jzu nie mowili.

Gość Tak długo jak
nie zrobimy ,,mody" na pokazywanie takich zbrodni, nie mamy co liczyć na walkę z wojną.

Uważam, że jeśli przed tym materiałem była informacje że jest to drastyczny obraz śmierci - to wszystko jest ok. Przecież nikt Ci nie każe na to patrzeć ... prawda?

Jestem za tym,żeby takich materiałów było w telewizji jak najwięcej bo na świecie jest zbyt wiele takich tragedii. Trzeba aktywnie z tym walczyć!