Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość księciunio na bialym koniu

prawda jest taka że gdybym chciał to bym miał tutaj każdą z was

Polecane posty

hehehe wiecie dlaczego mogę mieć każda z was? :) bo mam wygląd jak amant i sposób na kobiety jak kalibabka :) jestem waszym ideałem o którym zawsze będziecie marzyć kretynki :)

Gość Clodija
ahm.. no i jaki w tym sens, chyba ktos cie kiedys zranil skoro tak nienawidzisz kobiet

ja nie nienawidze :) ja je wszystkie kocham :) tak kocham że nie mogę nacieszyć się tylko jedna :D

Gość Clodija
to czym ty sie szczycisz co drugi ma takie myslenie

No to zrób biznes jak kalibabka, będziesz miał kasę do kompletu :D

Gość simian raticus
NETOWY PODYWACZ KOLEJNY! JAK LASKA SAMA CHCE TO WYTROPI I DO CHATY PRZYJDZIE! WIDAĆ PO OCZACH I NOZDRZACH JAKIE MA PLANY! NAJWIĘKSZE YEBAŃSKO TO TYLKO W WAKACJE! JAK SIĘ UŚMIECHA GŁUPIO ZĄBKI POKAZUJĄC TO MA OCHOTĘ NA RŻNIĘCIE! JEŚLI ZAJĘTA SIEDZI ZE SWOIM DUPCZYCIELEM I NIE MA OCHOTY NA CIEBIE I NA NIEGO TO GO RZUCI O ILE NIEOKOCONA! POSZUKA INTELIGENTNIEJSZEGO ALBO BOGATSZEGO! TO PO CO SE BRAŁA GO? PIERWSZA PSEUDO-MIŁOŚĆ Z PODRYWU? NADAJĄCY SIĘ DO ROZPŁODU? NARKOMANKI I ALKOHOLICZKI RODZĄ, AŻ MIŁO! SILNE GENY Z AUTODESTRUKCJĄ! SPORTU NIE UPRAWIAJĄ TYLKO SIĘ ODCHUDZAJĄ, A TRZEBA POTU POPUŚCIĆ BY SIĘ DOBRZE SPUŚCIĆ! SAMICA MA WSZYSTKO PRZEMYŚLANE! YEDNEMU DOOPY DA, A ZAPŁODNI KTO INNY! ANTYKONCEPCJOOOOOOOOOOO! WYGRYWASZ! KIEDYŚ TO BYŁY ZAPŁODNIENIA ZA ZAPŁODNIENIEM! A TERAZ? KOLEKCJONERKI KOOTASÓW I PICZOŁAPACZE! PAN BÓG I KLER NADAL PROMUJE ROZMNAŻANIE!

Gość ks2krk
ale nie masz rozumu i jaj bo ci sterydy wlazły do nich

ale ja wcale nie wygladam jak koks :O raczej jak XVIII wieczny francuski arystokrata :)

to arcybiskup a nie arystokrata tumanie :o

Gość zyeb . . . . .
DOBRA WIEM NIE CHCESZ MNIE, ROZUMIEM TO I NIE BĘDE SIE NARZUCAŁ, ALE CZY TY WIESZ ŻE PRZEZ CIEBIE BĘDE NIESZCZĘŚLIWY DOPÓKI SIE NIE ODKOCHAM, SMUTNO MI JESTEŚ MOIM IDEAŁEM.

arcybiskup to duchowieństwo ty matole :D

ray nie dośc że brzydka to jeszcze ma małe cycki i na koniec sie okazuje ze jeszcze jest głupia :D ty nie miałabyś u mnie nawet szans na jednonocne ruchanie :D

Gość pęczek drutu
mimo że nie mam samochodu, mieszkania, pieniedzy, ale mam coś bardzo waznego! mam wygląd i umiem kłamać i udawać kogo zechce w pare sekund mogę rozszyfrować każdą z was abyście jadły mi z ręki a potem porzucić byście ryczały dzień i noc taki jestem ja wy kurrwy uwodzić kłamać ruchac i zostawiać jestem w tym mistrzem a potem się budzę, wchodzę na kafe i wymyślam następną bajkę :-)

Gość te księciunio
z tego co widać z foty toś nieszczególny a mniemanie masz o sobie,że hej:) nie chciałabym cię:))

Gość napisze coś
nie widziała dupa słońca

przeciez to nie sa moje foty tylko jakiegoś zyeba

Gość jak jesteś taki śliczny to się
tutaj pokaż

Gość te co się nabierają na twój
bajer to idiotki jakieś które lecą tylko na wygląd:)) ale jak to w życiu bywa ciągnie swój do swego

powiedizała brzydula której nikt nie chce :D

Sądzę, że jakby się gościu postarał, to większość z nas by wyhaczył - przecież nie będzie mieć napisane na czole "rucham i rzucam" więc nie ma co się napinać. Zawsze tak jest, ze jesli laska słyszy to, co chce słyszeć z ust faceta to łyka przynętę. Nie czarujmy się - jestesmy jednak głupie :D Pozostaje jednak jeszcze ten odsetek kobiet, które siedza na kafeterii, są cwane, przebiegłe, a przede wszystkim brzydkie i paszczurowate I to nas chroni przed takimi jak Ty - nawet taki badziew nie ruchnie paszteta :D

Gość hehe masz zeza
i do tego z 17 lat co widać po twoich wypowiedziach