Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość księciunio na bialym koniu

prawda jest taka że gdybym chciał to bym miał tutaj każdą z was

Polecane posty

Wyglad to moze i masz,zreszta kazdy jakis tam wyglad ma,ale za to nie masz za grosz rozumu,a to niestety jak bys nie wiedzial jest potrzebne by kobiete "zdobyc" Wiec daruj juz sobie te swoje wywody :P Bo stajesz sie jeszcze bardziej zalosny. Tak na marginesie,to zal mi takich nieudacznikow jak Ty ktorzy musza sie na forach inernetowych dowartosciowywac .

akurat te na kafeterii to są jeszcze najgłupsze ze wszystkich 🖐️

Córa Szatana no k**wa... jak urodził się arystoktatą i stał się arcybiskupem. nie cofneli mu tytułu debilu tytułu czy raczej pochodzenia arystokratycznego? :o

Gość do Mistral
Cwana nie musi być paszczurowata:). Są doświadczone życiem atrakcyjne kobiety , które nie zawsze dadzą się złapać na słodkie gadki

ja nie jestem katarynką by rozmawiać a ni gadać o głupotach :) ja zarzucam sięc i potem działam

Gość ktoś mi ukradł nick
skoro jesteś taki przepiękny to czemu w niedzielny wieczór siedzisz na kafe zamiast "ruchać kurwy" jak to sam nazywasz??

od tego jest popołudnie :D

do do Mistral To było w tym sensie, że jesli wierzyć wieściom kafeteryjnym, wszystkie siedzace tu tłuste babsztyle to paszczury i są pasztetami :D W dodatku jestesmy albo głupie, albo wredne, albo cwane i przebiegłe, więc żaden księciuniu na koniu nam nie grozi ;)