Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaosobaniestetyyyy

mam 36 lat i nie mam na buty zimowe ani na życie...

Polecane posty

Gość podszyw...
To nie owca.Ktos sie pod nia podszywa.Widac po sposobie pisania.Cos probuje ale nieudacznie.

Gość ewelina79999
lubie Pania:)

Wiecie innych rzeczy wam nie napiszę, ale miał mnie USZANOWAĆ na tym egzaminie i to, że ...spieszyłam sie na pociąg i jechałam do domu bo od tego zaczełam bo on od tego zaczął. A on no niedługo bo zaraz przerwa a co to pani ma w zielniku i wiecie wydawało mi się??? że byłam interesująca i w ogóle starałam sie mówiłam, że okolica ciekawa i to są rośliny mojej okolicy i tyle. I wiecie wodne były bardzo ważne. Malo powiedział wodnych powiedziałam, że trudne do zasuszenia a zresztą tu nie ma za dużo wodnych choć np. jezogłowka - weżcie sobie zobaczcie jak to wygląda i tyle. I wiecie ja nie miałam takiego rozeznania jak on. On mnie miał USZANOWAĆ ja jego WIELKĄ WIELMOŻNĄ DUPĘ uszanowałam i cały dzień JAK KRET czekałam pod drzwiami, a przecież kim on jest? Jakiś wielki profesor nie wiadomo skąd i co? A on? Potraktował mnie jakbym miała SIANO zamiast głowy, a w ogole powiediał że SIANO mu przyniosłam zamiast zielnika i że tak sie roślin nie suszy a ja powiedziałam. Zielnik sprawdzały panie z ćwiczeń i powiedziały, że może być - nie miały uwag. Tak zaczepnie powiedziałam I PRAWDĘ!!! A on - nie wiem u kogo pani ten zielnik sprawdzała ale na pewno nie było to sprawdzane przez moje uczennice czy pracownice a rośliny są zle oznaczone i w ogóle co to pani widziała na tych zajęciach? Tak sie nie suszy. No i wiecie - normalna rozmowa kopiesz go w jajca i wychodzisz, ale egzamin i powiedziałam - no wie pan profesor nie będę sie z panem profesorem kłociła, raczej WIEM gdzie sprawdzałam zielnik i u kogo. No to u kogo? Nazwisko dosłownie. No i znowu że nie. No i wiecie wyszłam że TAKIEGO CHAMA ŚWIAT NIE WIDZIAŁ. Co to miało być i koniec? I po jasną cholerę w ogóle ten zielnik zrobiłam i tyle :( Aaa bardzo zły egzamin i tyle :(

Gość aijwevawe3455
Owieczko, dlaczego teraz wszystko tak jasno piszesz, bez ezoteryki i wieloznaczności, a chwilę temu wszystko zagmatwane i niejasne. Czyżbyś faktycznie nami manipulowała?

Najpierw wiecie chyba bylo siano, a ja sie chyba zaśmiałam siano pan profesor mówi - coś w tym jest chyba powiedziałam. Cos takiego, a na koniec wie pani co to nawet nie jest SIANO to sa susznone rośliny i zwierzęta ale coś w tych okładkach pani nawet ma i dał mi ocenę. Gorzej niż z pisemmnego i wiecie ja już byłam szczera i trochę mi poprawił BO MOIM ZDANIEM zielnik miał być, ale żeby OCENA Z ZIELNIKA??? bez sensu. i tyle. To oddzielnie. I wiecie ja miałam ezgamin ustny tam, ale wiecie no to gadałam z tą laską i to długo. Czy ja ich zajechałam? Ja sobie oni sobie. To mieli mi wpisać miejsce urodzenia Londyn, obywatelstwo matki WIELKA BRYTANIA bo rodowod to nie jest narodowość i tyle. I w sumie tak sie zajechali i tyle. MOJE ZDANIE. Ojciec - obywatelstwo niemieckie. Takie coś :( A ja? Adopcja na kasę i bez kasy bo tak to wiecie ja powinnam jutro znowu zarobić ale co jak? i tyle :(

Ja jestem bardzo jasną osobą zwłaaszcza jak klnę bo co mi wiesz zostało i tyle. I widzisz na ćwiczeniach taka wysoka ocena PO CO? To nie było na kasę ZA LINNEUSZA. Na ćwiczeniach... no wiecie i tyle :( I w sumie cała katedra powiesiła ten rok i sami też sie powiesili a mnie tylko Pan Bóg uratował jak sie nawróciłam bo bym się musiała przez Kevina powiesić, a tak wszyscy przeze mnie mogą sie wieszać i tyle mnie to obchodzi. A w ogole uważam,że 1 września już ten świat przeminie. mam lato na borówki a pózniej koniec i tyle. I wiecie tak mnie wykończyli na ćwiczeniach i dostałam stypendium naukowe, ale zaraz tym pierdyknęłam, że to wszystko gówno warte, ale taki biolog to kto to może być? I tyle. Garnków nie miałam. To bylo ważne. Z PAJĄKA I PAJĄKA KRZYŻAKA i tyle. Garnki z państwa miałam - to nie rozumieli i tyle. I z baobabu tyle ile. Głupie cioty :(

Wiecie ja nic więcej nie napisze bo ja nie mam w tym interesu ja mam interes zalożyć sobie we własnym mieszkaniu kablówkę i pooglądać National Geographic - swoje poglądy na ten temat wygłosić, albo Discovery Channel. Teraz nawet tego nie mam. Komp to kafe bo od reszty oczy bolą. Pomyśleć o Whitney Houston - nikt jej zębów nie zniszczył i tyle. Janinę by skasowali za potas choć kto wie - może akurat mogłaby być choć wątpię. A mnie? Za brak potasu? Nie wiadomo. Za zęby. Musiałabym miec wszystkie nowe i tyle. No cóz... ani zębow z tej Wielkiej Brytani to CO ZE MNIE ZA ANGIELKA. Amerykanka i tyle. Bez zębów? Co to za Anglik bez zębów i tyle :(