Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fjshfuhauuiafa

Proszę o pomoc

Polecane posty

Gość fjshfuhauuiafa

Jestem ze swoim chłopakiem już prawie rok. Wiem, że to niedługo, ale przez cały ten czas spotykaliśmy się codziennie, nawet częściej. Dziś nasz związek wygląda tak: on przychodzi dzień w dzień na obiad, zostaje do kolacji, wychodzi bardzo późno. Rzadko gdzieś wyjdziemy, częściej siedzimy u mnie. Nie mam już kompletnie ochoty na seks, za to on mógł by to robić kilka razy dziennie i jest na mnie obrażony, gdy ja tego nie chcę. Czasem dochodzi do sytuacji, że zwyczajnie wolę sama siedzieć w domu i się nudzić niż siedzieć z nim. Rozmowy nie pomogły. Czuję, że ten związek się "przejadł", że wkradła się rutyna. Kiedyś przeżyłam bardzo fajną miłość, którą chyba czuję nadal. Niestety na związek z tamtym człowiek nie ma szans z różnych powodów. Moja "miłość", o ile w ogóle jest, do obecnego partnera jest inna. Może daje mi poczucie bezpieczeństwa i stabilność, ale marzę o prawdziwym, głębokim uczuciu. Nie jestem w stanie powiedzieć, co do niego czuję, bo gdy go nie ma, tęsknię, gdy się nie układa jest mi z tym bardzo źle, ale kiedy jest...często chcę, żeby wyszedł... Doradźcie, proszę...

zreszta, niezaleznie od tego ile masz tych lat powinnas zakonczyc ten zwiazek.przeciez sama widzisz,ze to nie jest to czego chcesz od zycia. jesli po roku juz tak jest to wyobraz sobie siebie, was za 5 lat lub 10. uciekaj , poki jeszcze jest czas na zmiany.

a jemu pewnie,ze tak wygodnie- przyjdzie ,naje sie, podyma, zrelaksuje... po co ma sie wysilac? to sie nie wysila.

Gość Gosc
Może jesteś z nim tylko z przyzwyczajenia? A może chodzi o to, że nie ma w Waszym związku jakiejś rozrywki, zabawy, tylko ciągle to samo?

Gość fjshfuhauuiafa
problem w tym, że boję się tych zmian bo wiem, że on dał mi coś, czego nie da mi chłopak, którego bardzo kocham, czyli stabilność, bezpieczeństwo jak napisałam wyżej, nie będzie ze mną na co dzień i tak jak mówią "mam być szczęśliwa z tamtym 1 dzień, czy bezpieczna z nim całe życie?"

no komu jak komu ale jemu to sie wasz zwiazek chyba jeszcze nie "przejadl" moze za dobrze go karmisz