Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maja.a.a.

chłopak 26 lat, mieszka z rodzicami, 1400zł miesiecznie

Polecane posty

Gość maja.a.a.

i nie chce sie usamodzielnić, ja 21 lat studiuje, usiłuje mierzyć wysoko i szukac jak najlepszej pracy i nawet wyjechac za nia i otwarcie mówie mu co zamierzam, a jemu jest dobrze z rodzicami gdzie mieszkaja oni, on i jego wiecznie studiujaca 27letnia siostra w 40m gdzie maja tylko kuchnie, pokoj i lazienke. Czy warto czekac na kogos takiego aż dojrzeje. Ja nie pracuje, studiuje stomatologie, jedynie w wakacje szukam dodatkowego zajecia zeby zarobic troszke. Co o tym sadzicie?

Gość VQEA
facet bez ambicji to nie jest facet.

Gość pakimamkol
czy on jest blondynem?

Gość tak napisac
daj spokoj, co za pytanie..

Gość jak to o co kaman
może czeka jak ty sie ustawisz i jego przygarniesz :)

Gość maja.a.a
jest brunetem, skończył technikum samochodowe i pracuje w warsztacie

Gość maja.a.a
skończył technikum samochodowe i pracuje w warsztacie

Albo czeka az Ty skończysz studia i wyjedziecie albo jest mamisynkiem i dobrze mu bo obiadki itp ma.Ewentualnie ma jakies kredyty na głowie o których może nie wiesz i boi sie że popadnie w kłopoty finansowe jakby nie wyszlo w nowym mieście....

Gość maja.a.a
dobry z niego chłopak, no ale uwarzam że czas dorosnąc i chyba bede musiała nim wstrzasnąć...

A jak ma się usamodzielnić za 1400zł? jak trochę popracuje w warsztacie to będzie mógł się usamodzielnić.

Gość eryeryew
myślisz, że weźmie kredyt który będzie spłacał przez całe życie żeby jaśnie pani miała gdzie mieszkać? tu jest Polska do chuja! :classic_cool:

Gość kotek165
miałam kiedys z kimś takim do czynienia, zostawiłam go

Gość maja.a.a
ja mam gdzie mieszkac, a tym bardziej chce być niezależna, chciałabym żeby on wreszcie dorósł i miał jakies ambicje

Gość kotek165
gdy mi się ktoś podoba to chętnie łykam sperme :classic_cool:

Gość p. anna karenina ;
ale czego od niego oczekujesz? we 2 żyje się łatwiej. sama nie pracujesz, utrzymuje Cię ktoś (zakładam, że rodzice) a od niego wymagasz żeby poszedł na wynajem teraz? może odkłada co miesiąc jakąś sumkę, skąd wiesz? bardziej Cię chyba boli to, że on jest zwykłym mechanikiem a Ty będziesz stomatologiem.

Gość fhdsfbn
jasne każda z was by takiego typa zostawiła bo zarabia 1400 zł, a jak widze ile leży cv tam gdzie pracuje to poprostu masakra ile ludzi jest bez pracy i to po różnych studiach, a starają się o przyjęcie na magazyn za 1300zł, tu na kafee żadnej nie dogodzi no chyba że się zarabia 3tys w zwyż to nawet na kiepski seks nie będzie narzekać, same materialistki tu siedzą które wyglądają jak odbyt po rzadkim sraniu.

Gość maxxior
Ma czas na samodzielne życie .Wyszumi się tak do 30-stki moze zacznie lepiej zarabiać i wtedy pomysli o jakims związku z kobietą o 10 lat młodszą.

Gość mentol
autorko weź się troche zastanów bo to że mierzysz wysoko nic nie oznacza bo możesz skończyć na kasie w biedronce, studia to nie wszystko przekonasz się jeszcze.

Gość maja.a.a
no własnie nie w tym rzecz, on jest dobry i wogole, nie patrze na jego wykształcenie, jedynie chodzi mi o to że jest leniem. Nic mu sie nie chce i nawet do pracy ma 300metrow i jedzie autem. Ogolnie to nie odklada pieniedzy, jakos tak rozwala na zachcianki typu pizza po pracy czy alkohol w klubie, paliwo do auta i inne, ale ja nie wnikam w to bo to jego a nie moje

Gość wiwwrfe
autorko, "uwarzam"? :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O nie kłam ze studiujesz stomatologie głąbie Moim zdaniem nie powinnas skreslac chlopaka, grunt ze pracuje, nie jego wina ze rodzina biedna i dom ciasny maja, po prostu tak juz jest , ciezko o lepiej platna prace obecnie, naprawde,,,,,, A szkoda by sie wyprowadzil i placi 3/4 pensji na wynajem, skoro moze teraz pomieszkac ze starymi i odkladac jeszze z rok.. mlody jest, przesadzasz wg mnie, materialistyczna suka jestes

Gość wiwwrfe
dodatkowo, sama nie pracujesz nic a nic , choc masz 21 lat, pewnie ssasz kase z rodzicow :O to dopiero zenada

Gość maxxior
Piwo i pizza powiadasz .A nie załapujesz się na tą wyżerke czasem ?? To mu nie żałuj jak sama wcinasz za jego kase .

Gość glupie proowo, naprawde...
przynajmniej on ma juz auto, a Ty??????????? O:O tatus kupil czy jeszcze nie, ksiezniczko?

Gość maja.a.a
własnie utrzymuje sie ze stypendium i pracuje przez sierpień i połowe września w norwegii, znajoma mnie zabiera. Chciałabym jeszcze w lipcu ale praktyke musze odbyc. Mieszkam w akademiku, w domu jestem 6 razy do roku w ciagu studiów

Gość maja.a.a
predzej on do mnie na obiadki niż ja do niego na pizze ale oki

Gość dziecko kilkuletnie
to zerwij z nim i znajdz lepszego z wlasnym mieszkaniem z wieksza kasa z lepszym autem ktory nie kupuje pizzy i piwa

Gość maja.a.a
dziekuje za wypowiedzi