Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maja.a.a.

chłopak 26 lat, mieszka z rodzicami, 1400zł miesiecznie

Polecane posty

Gość jjaspp
ja też skończe studia w wieku 27 lat a ciagne 2 kierunki i praqcuję wiec to że dziwczyna ma 27 lat i studiuje to nie takie dziwne - ja kończylam technikum i 3,5 letnie studia inzynierskie więc troche mi sie wszystko przesuneło

Gość jamjgmg
zostaw go, zasługujesz na kogos lepszego, ty sie meczysz,studiujesz,chcesz jak najlepiej a on nie mam źadnych ambicji, masz całkowita racje że sie czepiasz a ludzmi z kafe sie nie przejmuj bo ci zazdroszcza że tobie sie udało dostać na dobry kierunek a sami sie mecza i pracuja na kasie w tesco lub sprzataja wc

Gość sierotay
to zależy czy go kochasz i czy bedziesz gotowa go utrzymywac bo za takie pieniadze sie nie da wyżyc

Gość maja.a.a
i tak go kocham mimo wszystko

Gość kamien w wode
wez sie stuknij w ta pusta głowe i nie słuchaj idiotek z tego forum

Gość figofaga
mi się wydaje że nie ma jakiejś tragedii, za 1400 to on się sam nie utrzyma. mechanik samochodowy to akurat nie jest zły zawód ( ważne że ma prace i zawsze będzie ją miał) a jeżeli będzie się jeszcze rozwijał i edukował w tym fachu to już w ogóle może się nieźle ustawić. z 1400 nie da się za wiele odłożyć, patrząc na to ile kosztuje paliwo, jedzenie, codzienne potrzeby, kosmetyki itd. Jak go kochasz to chyba nie ma problemu, a zmotywować do działania nigdy nie zaszkodzi :)

Gość maja.a.a
za to kutasa ma sporego i bzykać potrafi, więc szkoda by mi go było porzucać...

Gość magda300
Jeśli poszukujecie motywacji do zdobycia się na odwagę i poderwania osoby, która wam się podoba i nie wiecie, w jaki sposób wyjść z inicjatywą to polecam wam zapisanie się na indywidualne szkolenie z uwodzenia prowadzone przez Wyższą Szkołę Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego www.wyzszaszkolauwodzenia.pl. Jest to nowość w ofercie WSU, która cieszy się coraz większą popularnością. Ja dzięki ich pomocy nabrałam pewności siebie i śmiałości dzięki czemu moje relacje z mężczyznami znacznie się polepszyły :) dawniej byłam zamknięta w sobie, a to wszystko przez moje problemy w dzieciństwie. Nie miałam zaufania do mężczyzn i żadnego nie potrafiłam zaakceptować. Na szczęście kurs indywidualny potrafił to zmienić, dzięki prowadzącemu Rafałowi mogłam wiele zmienić w swoim życiu ;)

Gość maja.a.a.
Ten wyżej to durny podszyw, ale trochę prawdy w tym jest, bo seks z nim jest cudowny, nigdy w życiu nikt mnie nie zaspokoił lepiej od niego :-), dlatego liczę, że chłopak się zmieni